Gaggenau 200

Pressemelding fra Gaggenau 29. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gaggenau presenterer den nye ovnserien 200.

Ren design i elegante fargevarianter.

Tradisjonsmerket Gaggenau presenterer et nytt innbyggingskonsept. Med dette konseptet kan alle apparatene i ovnserien 200 monteres og kombineres glattliggende. Takket være det rettlinjete formspråket og den klare designen kan det enkelt integreres i ethvert interiør. Man kan velge mellom fargene Gaggenau Antrasitt, Metallic eller Sølv. I tillegg kommer den nye innovasjonen, en betjeningsmodul med TFT-berøringsdisplay, som utmerker seg ved sin enkle og intuitive håndtering. Den nye serien er tilgjengelige fra mars 2013.

Ovnserien 200 gir de perfekte forutsetningene for å dekke ulike vaner og ønsker når det gjelder matlaging. Den omfatter ovner, dampovner, kombimikroovner, mikrobølgeovner og i tillegg helautomatiske espressomaskiner og varmeskuffer. De 60 cm brede apparatene kan fås i tre fargevarianter med helglassfronter. Dørene kan åpnes i en vinkel på 110 grader. I høyskap kan de innebygges ved siden eller over hverandre, ovnene kan også bygges inn under benkeplaten og danner en fullendet enhet i enhver kombinasjon.

Powered by Labrador CMS