Gaggenau AL 400

Pressemeldingfra Gaggenau april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gaggenau presenterer den nedsenkbare benkeventilatorn AL 400.

Effektiv ventilasjon – nærmest usynlig når den ikke er i bruk.

Som ny løsning for kjøkkenøyer eller store, åpne rom presenterer Gaggenau den komplett nedsenkbare benkeventilatorn AL 400. Damp og lukt suges opp rett fra koketoppen på en stille og effektiv måte. Apparatet i skulpturpreget design kan kombineres med alle Gaggenaus koketopper og kan integreres glattliggende eller konvensjonelt. Slik kan benkeventilatorn integreres på usynlig og fleksibel måte i enhver kjøkkenarkitektur. Nyheten er tilgjengelig fra oktober 2012.

Benkeventilatoren i edelstål som kan være enten 120 eller 90 cm bred og 14 cm dyp kjøres opp ved behov. Når den ikke er i bruk kan den senkes ned i benkeplaten. I tillegg til at den kan kombineres med alle Gaggenaus koketopper gir den også en perfekt estetikk spesielt i forbindelse med Vario toppene i 400-serien.  

Gaggenau er produsent av høykvalitets husholdningsapparater og er anerkjent som en innovasjonsleder innen design og teknologi “Made in Germany”. Selskapet har aner som går over 300 år tilbake i tid og har revolusjonert privatkjøkkenet om og om igjen med sine internasjonalt hyllede produkter. Gaggenaus suksess er basert på teknologisk innovasjon og et klart designspråk kombinert med høy funksjonalitet. Gaggenau har vært datterselskap til BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH i München siden 1995 og er i dag representert i over 50 land over hele verden, med Flagship-Showrooms i metropolene. I 2011 var årsomsetningen på over 170 millioner euro.

Forskjellen heter Gaggenau.

Powered by Labrador CMS