Samsung GALAXY S WiFi 5.0

Pressemelding fra Samsung 22. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung og IDAG lanserer GALAXY S WiFi 5.0 for digitalradio og mobil-TV

Samsung Electronics Co., Ltd, og International DMB Advancement Group (IDAG) introduserer i dag Samsung GALAXY S WiFi 5.0, et nettbrett som kommer med støtte for DAB digitalradio og MiniTV. Mottakeren blir tilgjengelig i april, 2012 i Tyskland, Nederland, Storbritannia, Sveits, Sør-Afrika og Norge.

Samsung og IDAG ser store muligheter i en tid hvor forbrukerne stadig bruker mer tid på mobile medier.

- Samsung tror at slik funksjonalitet vil ta GALAXY S WiFi 5.0 til nye høyder. Innebygd DMB/DAB+ gir glimrende radio- og TV-opplevelser for folk på farten, sier Byung Joon Jang, direktør for MID-salg og –markedsføring hos Samsung Electronics.

Kombinasjonen av kringkasting og internett i den same mottakeren introduserer en rekke nye muligheter for nye tjenester som kan styrke radio- og TV-programmers relevans. Digitalradio via DAB/DAB+ og/eller mobil-TV via DMB er nå tilgjengelig i over 40 land, og forventes introdusert også i nye områder i årene som kommer.

- Spesifikasjonene til Samsung GALAXY S WiFi 5.0 skiller seg ut. Vi forventer at Samsung sin inntreden på dette området vil inspirere nye tilhengere av digitalradio og mobil-TV, sier Gunnar Garfors. Han leder IDAG.

Europeiske styresmakter er positive til å erstatte FM med DMB/DAB+, som er standarden for digitalradio. Dette åpner for et enormt marked da hundrevis av millioner av tradisjonelle FM-mottakere i skal skiftes ut med eller oppgraderes til DMB/DAB+. Teknologien er så fleksibel at også mobil-TV kan distribueres via den samme infrastrukturen, noe som gjør at flere land introduserer begge deler fra starten av eller på sikt.

Powered by Labrador CMS