Samsung Galaxy Pocket

Pressemelding fra Samsung 6. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Veier kun 97 gram:

Samsung Galaxy Pocket − en liten mobil med stort hjerte

Samsung utivder nå tilbudet av mobiler med den lille og nette smarttelefonen Galaxy Pocket. Mobilen kombinerer høyt prestasjonsnivå med en attraktiv pris.

Galaxy Pocket er bare tolv millimeter tykk og veier kun 97 gram, men blir en tungvekter takket være den raske prosessoren på 832 megahertz, noe som gir god flyt på den 2,8 tommer store skjermen. Sjelden finner man mobiler i denne prisklassen med så stor prosessorkraft.

Med et internminne på 3 GB er det god plass til musikk- og bildefiler. Er dette ikke nok har du mulighet til å utvide med eksternt minnekort på opp til 32 GB. Du kan laste ned apper fra både Android Market og Samsung Apps, som for eksempel kart til å navigere etter med hjelp fra den innebygde GPS-en.

Fakta: Galaxy Pocket har en 2,8 tommer stor LCD-skjerm med oppløsning på 240x320 piksler. Kommer med Android 2.3, prosessor på 832 MHz. Digitalkamera på to megapiksler, spiller inn video i qvga (320x240) 15pfs. Bluetooth, USB, WiFi, tre GB internminne og plass til minnekort microSD på opp til 32 GB. FM-radio, GPS og digitalt kompass. 103,7 x 57,5 x 12 millimeter, vekt 97 gram. Kommer i april til anbefalt utsalgspris 1199 kroner.