Garmin zūmo 345LM, 395LM og 595LM

Pressemelding fra Garmin 4. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Garmin® zūmo 345LM, 395LM og 595LM motorsykkelnavigatorer

Garmin presenterer nye motorsykkelnavigatorer, zūmo 345LM, 395LM og 595LM. De nye, robuste og vanntette (IPX7) modellene leveres med mange innovative funksjoner, eksempelvis Garmin Adventurous Routing™, er spesielt designet for motorsyklister og gir ruteforslag til svingete og kuperte veier.

«Det beste med de nye zūmo-modellene er at de hjelper motorsyklisten med å finne eventyrlige og svingete veier,» forteller Thiemo Weinschenk hos Garmin. «I tillegg finnes mulighet til å streame musikk, som øker opplevelsen ved hver kjøretur.»

Ved hjelp av Garmin Adventurous Routing får du ulike turforslag og kan unngå kjedelige motorveier. Med zūmo 595 kan du styre musikk- og media fra en kompatibel MP3-spiller eller smarttelefon via berøringsskjermen, du kan også streame spillelister fra musikktjenesten Spotify.

For å holde føreren oppmerksom og bidra til sikker kjøring sørger zūmo for å vise blant annet kommende skarpe svinger, fartsgrenser, jernbaneoverganger og skolesoner. I tillegg får motorsyklisten varsler om trafikklys og fartskameraer, samt mange andre nyttige varsler.

Med den nye zūmo og et kompatibelt headset kan du ringe og ta imot telefonanrop mens du har hendene på styret. Stemmestyrt navigasjon er også tilgjengelig når enheten er paret med et kompatibelt headset eller hjelm.

zūmo 595LM kan tilkobles kompatibel smarttelefon via Smartphone Link app fra Garmin, dette gir mulighet for mange nye, spennende motorsykkelfunksjoner. Eksempelvis kan du se værvarsler, trafikkvarsler, telefonanrop og sms på skjermen (krever smarttelefon, dataoppkobling og abonnement på telefon). I tillegg kan familie og venner se hvor du er, i sanntid, via funksjonen LiveTrack.

Nye zūmo er robust og skjermen tåler både drivstoffsøl, UV-stråler og dårlig vær. I tillegg er skjermen tydelig i sterkt sollys og kan betjenes med hansker. zūmo 345LM/395LM leveres med 4,3’’ berøringsskjerm, mens zūmo 595LM leveres med 5’’ transreflektiv, høyoppløst berøringsskjerm for bedre visning. Alle de tre enhetene leveres med livstids kartoppdateringer med motorsykkelspesifikke POI’er som serviceverksteder, forhandlere og mer. De nye enhetene leveres også med zūmos velkjente funksjoner som Dynamic Fuel Stop, som beregner drivstofforbruk og hvor langt du kan kjøre, Service History log for servicehistorikk, Roundtrip Routing ruteplanlegger som er basert på tid, distanse eller sted, Foursquare® data med millioner av nye og populære steder og Garmin Real Directions™ som guider deg til kjente landemerker og veikryss.

Den nye zūmo-serien er kompatibel med Garmin VIRB® actionkameraer og kan starte- og stoppe opptak direkte fra zūmo-skjermen. Du kan også kjøpe Tire Pressure Monitor Sensorsystem fra Garmin og ha oversikt over dekktrykk direkte på skjermen.

De nye zūmo enhetene er beregnet på lager i april. Les mer på www.garmin.no for mer informasjon.

Powered by Labrador CMS