Gillette ProGlide Styler

Pressemelding fra Procter & Gamle 22. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Behersk skjeggstilen enklere enn noensinne med nye ProGlide Styler

Styling og grooming av ansiktshår er en del av hverdagsrutinen for mer enn halvparten av alle menn i Norge, og når det prisvennlige verktøyet ProGlide Styler lanseres i september blir dette enklere enn noensinne. Kombinasjonen av teknikk fra Braun og Gillette gir en jevn trimming og tett barbering, og gjør at man enkelt kan oppnå den stilen man selv ønsker – enten det er tredagersskjegg eller bart.

I over hundre år har Gillette laget groomingprodukter for glattbarberte menn verden over. I Norge bytter én av tre norske menn skjeggstil flere ganger i året, og én av fire varierer mellom å være glattbarbert og ha ulike typer skjeggvekst*. Til nå har dette betydd en jungel av ulike verktøy som saks, trimmer og høvel. Men, nå lanserer Gillette endelig det etterlengtede tre-i-ett verktøyet Gillette ProGlide Styler. Styleren er innovativ og batteridrevet, og gjør at man enkelt kan bytte stil flere ganger hver sesong om man ønsker.

– I vår siste undersøkelse kom det frem at mer enn halvparten av norske menn synes at skjeggvekst er fint, så når ProGlide Styler nå lanseres har Gillette virkelig tatt mannen på alvor, sier Peter Wallentin, PR Manager for Gillette. Et stylet ansikt kan være for menn hva kosmetikk er for kvinner. Det er mange viktige beslutninger som tas når man fikser skjegget sitt. Stilen er med på å definere hele utseendet, og kan være med på å fremheve dine beste trekk eller skjule de mindre fordelaktige, sier Wallentin.

At ProGlide Styler har barberblader fra Gillette og trimmer fra Braun er ingen tilfeldighet. Når det gjelder hårfjerning er disse to varemerkene spydspisser. Gillette har en velutviklet barberhøvelteknikk som daglig hjelper nesten 800 millioner menn verden over. Braun er den ledende produsenten av barbermaskiner for menn, og har en rik 90-årig histore hvor finmekanikk og design har satt sitt preg på over 8000 innovasjoner. Sammen har de en dyp forståelse for mannens behov, og de har bred kunnskap om påvirkningen barbering og trimming har på huden.

Dette er Gillette ProGlide Styler:

• Power Trimmer , med teknikk fra Braun, inkluderer tre smidige kammer som enkelt manøvreres gjennom skjegget og trimmer jevnt til tre tilpassede lengder.

• Gillette Fusion ProGlide Power Razor har Gillettes mest avanserte bladteknologi for nærhet og komfort.

o Blader i verdensklasse: tynnere, finere blader med et lavresistent belegg som gir en mer behagelig barbering.

o Barberbladstabilisator bevarer optimal barberbladplassering for komforten, og lar bladet tilpasse seg konturene i ansiktet.

o Strømlinjeformet Snowplow beskyttelse leder bort ekstra hår for å opprettholde bladets kontakt med huden – for en tett, behagelig barbering.

o Lubrastrip™ med mineralolje og mykgjørende polymerer gjør at høvelen glir mykt over huden, selv ved gjentatte drag.

o Innovativ Microcomb-kam som leder hårene inn mot bladene

• Presisjonsblad for skarpe og definerte linjer.

• Kompakt, lett håndtak med ergonomisk grep for maksimal komfort og manøvrering.

• Luken på trimmeren åpnes enkelt for rengjøring.

• Baseenhet for praktisk oppbevaring av alle tre Braun-kammer, Fusion ProGlide-tilbehør og Braun-trimmeren – trygt og sikkert.

• Batteridrevet utforming for enkel bruk uten ledning og ladingstid. AA batteri fra Duracell følger med. 

Gillette ProGlide Styler er tilgjengelig i dagligvarebutikker over hele landet med en veiledende pris på kr. 199,-.

* Undersøkelsen er gjennomført av markedsundersøkelsesselskapet YouGov på oppdrag fra Gillette. 4021 intervjuer er gjennomført av representative utvalg i den norske, svenske, danske og finske befolkningen blant menn i alderen 15 år og oppover, i perioden 22-31 mai 2012.

Powered by Labrador CMS