GRUNDIG PÅ SEILTUR

Grundig inngått samarbeidsavtale med Kongelig Norsk Seilforening. Fra før av sponser selskapet blant annet norsk topphåndball.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har allerede god erfaring med vårt engasjement i norsk topphåndball gjennom Grundigligaen. Det er derfor med stor glede og spenning at Grundig nå skal bidra til å etablere den sterkt voksende seilklassen J/70 i Norge sammen med Kongelig Norsk Seilforening. Gjennom et aktivt samarbeid med KNS skal vi styrke satsningen på unge seilere, samt bidra til at J/70 blir Norges ledende seilbåtklasse, sier Per-Kristian Ervik, sjef i Grundig Nordic.

Samarbeidsavtalen mellom Grundig og Kongelig Norsk Seilforening er et langsiktig prosjekt om å etablere seilklassen J/70 i Norge. J

– J/70 representerer den viktigste satsningen vår for å revitalisere seiling med raskere båter og aktivere seilere som nå ikke er aktive i seilmiljøet. Det langsiktige samarbeidet med Grundig bidrar til at vi får realisert båter for trening og en spennende Grundig Sailing cup allerede neste år. Grundig Sailing Cup utfyller et behov for konkurranse og samling av seilsportutøvere. Nå ligger alt til rette for at seilsportinteresserte kan kjøpe båter og bli en del av en aktiv og voksende seilklasse, sier Anders Kristensen, generalsekretær i Kongelig Norsk Seilforening.

Gjennom et aktivt samarbeid med KNS skal vi styrke satsningen på unge seilere, samt bidra til at J/70 blir Norges ledende seilbåtklasse

Samarbeidsavtalen mellom Grundig og Kongelig Norsk Seilforening inkluderer realisering av båter for klubbens medlemmer, etablering av Grundig Sailing Cup med tre arrangementer gjennom sesongen, samt en rekke aktiviteter for å bidra til at J/70 blir en attraktiv båtklasse for medlemmer og seilsportinteresserte.

Powered by Labrador CMS