André Solem i HiFi Life i Hommelvik bistår Neby Hifi Concept på Oslo HiFi Show i Asker. Foto: Stian Sønsteng

FRA HOMMELVIK TIL ASKER PÅ MESSE

– Vi er en liten butikk, på et lite sted, så dette er en fin mulighet til å være litt mer synlig, sier André Solem i HiFi Life.

Publisert Sist oppdatert

Han er innehaver av hifi-butikken i Hommelvik, 25 minutter øst for Trondheim. Under publikumsmessen Oslo HiFi Show i Asker bistår han Neby Hifi Consept.

– Vi er premium KEF-forhandler, fører alle merkene til Neby Hifi Consept, så dette er en fin anledning til å bygge relasjoner. Dessuten får vi møte dem som lager produktene vi er så glade i, sier André Solem til fagbladet Elektronikkbransjen.

Dette er en fin anledning til å bygge relasjoner

I tillegg til å hjelpe Neby på messen, tar han også salget, dersom kunden ønsker det.

Kunder i hele Norge

– Har dere mange kunder utenfor nærområdet i Trøndelag?

– Det har vi. Kundene er spredt over hele landet, så også her handler det også om å bygge relasjoner, sier Solem.

I sortimentet har HiFi Life i tillegg til KEF blant annet Rotel, Michi, McIntosh, Marantz og Polk.

– Vi har nok mest fra Neby. De har vært en veldig god samarbeidspartner for oss i mange år, er vår hovedleverandør, og hos dem har vi trygge rammer. I tillegg har vi blant annet tatt inn Naim, Paradigm og Martin Logan, for å supplere både når det gjelder pris og bruksmønster, sier Solem.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 2/2023, som ble distribuert uke 16. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS