Salgssjef Ivar Haraldstad (t. h.) i Soundgarden Hi-Fi AS deltok på Oslo HiFi Show i Asker sammen med Alv Øidvin fra Soundgarden Oslo. Foto: Stian Sønsteng

KLASSISK OG NY HIFI FRA SOUNDGARDEN

Soundgarden-kjeden bruker Oslo HiFi Show til å vise klassisk hifi med Electrocompaniet og Sonus Faber, samt ny hifi med System Audio.

Publisert Sist oppdatert

Soundgarden Hi-Fi AS har 40 merker i sortimentet, og salgssjef Ivar Haraldstad i svarer slik på spørsmålet om hvorfor kjeden på messen viser nettopp disse tre:

– I år er Electrocompaniet 50 år, og de har kommet med en ny og kraftig effektforsterker. Dette er et norsk selskap, som mange kjenner til, og gjerne vil oppleve. Vi viser Electrocompaniet i det ene rommet, sammen med våre høyttalere fra italienske Sonus Faber, som er en perfekt kombinasjon. I det andre rommet har vi System Audio, med sine aktive strømmehøyttalere og mange unike løsninger. Dette er et dansk selskap som står for noe litt annet enn klassisk hifi, med fremtidsrettede løsninger der det meste er skjult. System Audio er dessuten et veldig viktig merke for Soundgarden, som har vært med oss siden 1994, sier Haraldstad.

Som salgssjef i kjeden har han mye kontakt med leverandørene.

Det glade budskap

– Vi er såpass få ved kjedekontoret, så jeg kjøper også inn varer, har kontakt med leverandører og produsenter, og jeg følger også opp butikkene, sier Haraldstad.

Electrocompaniet og våre høyttalere fra italienske Sonus Faber er en perfekt kombinasjon

Oslo HiFi Show arrangeres på Scandic Hotel i Asker, den andre helgen i mars.

– Hva er motivasjonen for dere som kjede å være med på en slik publikumsmesse?

– Det er å spre det glade budskap; der vi både viser produkter og nyheter, og knytter kontakter.

– Selger dere produktene her på messen?

– De fleste vi møter her kommer fra Østlandet, og slik sett hører de til Oslo-butikken vår. Men vi har også pratet med mange fra andre steder i landet, og da følger vi dem opp fra de lokale butikkene, sier Haraldstad.

Med seg på messen har han Alv Øidvin fra nettopp Soundgarden Oslo, samt salgssjef Lasse Danielsen og teknisk sjef Volker Hunger fra Electrocompaniet, samt eier Ole Witthøft og selger Henrik Høxbro fra System Audio.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 2/2023, som ble distribuert uke 16. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS