Power Alnabru er denførste Expert-butikken i Norge som skifter navn. Foto: Marte Ottemo
Power Alnabru er denførste Expert-butikken i Norge som skifter navn. Foto: Marte Ottemo

5000 I KØ FOR NYE POWER

I dag åpnet Norges første Power-butikk, i det som tidligere var Expert XL Alnabru. Gode åpningstilbud gjorde at 5.000 mennesker stilte seg i kø før åpningen.

Publisert

Fagbladet Elektronikkbransjen har tidligere skrevet om at Expert nå skifter navn på alle sine butikker også i Norge, og ruller ut Power-konseptet.

Les om den nye strategien her.

I dag var det altså for at første butikk med det nye navnet åpnet, og nesten 5.000 mennesker hadde stilt seg i kø utenfor gamle Expert XL Alnabru for å sikre seg åpningstilbudene.

– Vi hadde en 70 stykker som stilte med sovepose og telt for å overnatte utenfor butikken, og den første kom allerede tidlig i går ettermiddag. De første køståerne kom rundt klokken to i natt, og klokken fire i morges var det godt trykk her, sier Anders Nilsen, administrerende direktør i Power Norge, til fagbladet Elektronikkbransjen.

Power Norge-sjef Anders Nilsen ønsker 5.000 mennesker velkommen til butikkåpningen på Alnabru.

150 Power-ansatte og flere fra hovedkontoret i Norge, Finland og Danmark var på plass for å hjelpe kundene, og politiet måtte til for å dirigere trafikken i området.

Power Norge-sjef Anders Nilsen kunne glede seg over godt besøk. Foto: Marte Ottemo.
Power Norge-sjef Anders Nilsen kunne glede seg over godt besøk. Foto: Marte Ottemo.

Blant åpningstilbudene var en Moccamaster til 299 kroner, en Macbook Air til 5.990 kroner og mye mer. Begrenset antall produkter bidro til at folk var villige til å stå lenge i kø for å sikre seg godbitene. Rett på andre siden av E6 reklamerte Lefdal Alna med 30 prosent på sine elektrovarer, så priskrigen i bransjen er fortsatt i full gang.

– Hvordan tror dere omsetningen vil bli på åpningsdagen av Norges første Power-butikk?

– Oi, den kommer til å bli kjempestor. Jeg tror helt klart på ny rekord, sier Nilsen.

De som har sett reklame på TV i det siste, har kanskje allerede fått med seg Powers nye fjes utad: Bokser-dronningen Cecilia Brækhus, rap-duoen Nico & Vinze, samt Norges nye kokketalent, Sebastian Skauen Johnsen.

Powered by Labrador CMS