NYTT SERVICEKONSEPT FRA SAMSUNG

Samsung vil tilby personlig service og bytte av ødelagte skjermer til redusert pris, og lanserer i høst fire nye tjenester.

Publisert Sist oppdatert

Samsung lanserer et forbedret servicekonsept, Samsung Mobile Premium Service. Programmet består i følge en pressemelding av fire ulike tjenester og rulles ut høsten 2012. Blant nyhetene er enkel oppdatering til siste versjon av programvare, lengre åpningstider på support, bytte av ødelagt skjerm til fastpris og konvertering av data til Galaxy-telefoner.

Brukere av modellene Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy Note og Galaxy note 10.1 skal få personlig og umiddelbar service når de besøker et Samsung Quick Support Center. Har mobiltelefonen mindre skader fikses dette mens kunden venter, samtidig som programvaren oppdateres. Er skaden på mobilen av en slik art at den må sendes videre for service, får han låne en like god eller bedre smarttelefon, heter det i meldingen.

Bytter skjerm

Blant nyhetene er oppdatering til nyeste programvare, lengre åpningstider, bytte av skjerm og konvertering av data

Blant tjenestene er bytte av ødelagt skjerm. Skjermen skal bytte mens kunden venter, og er det mindre enn 12 måneder siden telefonen ble kjøpt er fastpris for byttet 700 kroner. De første Samsung Quick Support Center åpner 1. september, og flere er planlagt utover høsten.

Samsung Easy Upgrade er i følge pressemeldingen en tjeneste som lar kunden oppgradere mobilen til den nyeste programvaren på egenhånd. Slik skal mobilen få bedre prestasjonsnivå og kundene får mest ut av å bruke den. Fra og med 1. september finner du Samsung Easy Upgrade hos utvalgte forhandlere rundt omkring i Norge.

Overføring til Samsung

Også kundeservice skal forbedres, og Samsung har nå utvidet telefontiden på kundesupporten til 19.00 på ukedager og 15.00 på lørdager. Det er gratis å ringe.

Den siste tjenesten Samsung leverer er Samsung Content Transfer. Om kunden vil bytte fra en Iphone til en Galaxy-telefon, hjelper personalet hos utvalgte forhandlere fra 1. september å føre over kontakter, bilder, video, kalender og SMSer.

Powered by Labrador CMS