TomTom Touch

Pressemelding fra Tomtom 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TomTom Touch: Optimer treningen

Få oversikt over muskelmasse og fettprosent med TomTom Touch.

TomTom (TOM2) lanserer i dag bransjens første treningsarmbånd som kombinerer analyse av kroppssammensetning med skritteller, søvnsykluser og kontinuerlig pulsmåling, rett på håndleddet. Med et klikk måler TomTom Touch kroppen for prosentandeler fett og muskelmasse i kroppen, og gir svar på spørsmålet; "Gjør noe av det jeg gjør noen nytte? *

Ved å måle kroppssammensetning, gir det brukeren et innsyn i egen kropp og hvordan den endrer seg over tid **. Til nå har denne type målingsmetode kun vært tilgjengelig på spesielle vekter eller ved hjelp av kostbar teknologi. Med TomTom Touch, er denne målingen nå tilgjengelig for et bredere publikum.

- Vi er veldig stolte over at TomTom Touch kan gi folk helseinformasjon som de virkelig kan bruke. Vi vet alle at vekten ikke gir oss hele bildet. To personer av samme vekt kan ha svært forskjellige nivåer av muskler og fett i kroppen. TomTom Touch gir et mye bedre bilde ved å måle kroppssammensetning, slik at du virkelig kan se om din innsats har en effekt, sier Corinne Vigreux, co-grunnlegger og direktør for TomTom Consumer.

TomTom Touch er designet for å brukes døgnet rundt og tilbyr alt du forventer av de beste fitnessarmbånd. Den teller skritt, måler pulsen 24/7 måler søvnsykluser og kalorier. Den har spesielle innstillinger for løping, sykling og trening på treningsstudio. Klokken viser notifikasjoner fra din smarttelefon på klokkeskjermen.

Det er lett å utforske din personlige statistikk, se fremgangen din og dele resultatene med venner via appen TomTom MySports på telefonen. Med resultatstatistikken og visuelle grafer er det enkelt å få et bilde av dine aktiviteter og hvilken innvirkning de har på din kroppssammensetning over tid.

TomTom Touch er elegant og tynn, og du kan enkelt matche den til din stil med de ulike høykvalitetsarmbåndene som kommer i forskjellige farger.

TomToms serie av sports- og fitnessprodukter, utviklet for å inspirere folk til å trene ved å gjøre det lettere å gå ut, bli bedre og komme i form.

TomTom Touch kan forhåndsbestilles fra 8. september til www.tomtom.com/fitness. Rekommendert pris er 149 euro inkludert moms. Hele serien vil være tilgjengelig i butikkene i oktober.

Funksjoner i TomTom Touch

*Resultatene kan være ganske variabel og kan påvirkes av flere faktorer. Prøv å gjøre målingen på samme tid på dagen og under lignende omstendigheter for best resultat.

Powered by Labrador CMS