Onkyo LS-T10

Pressemelding fra Mono 18. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Onkyo LS-T10 er et kompakt og plassbesparende TV-lydsystem med meget gode ytelser. Med sine innebygde lyddekodere, 6 forsterkerkanaler og 7 høyttalere er det et selvstendig hjemmekinosystem. De 7 høyttalerne fordeler seg med 4 i front, en på hver side og én subbasshøyttaler i bunn og kan fylle ethvert rom med god TV- eller filmlyd.

Innebygd Dolby Digital-dekoder gir avspilling av filmlyd i høykvalitetsformat fra DVD- og Blu-ray-plater. En AuraSphere digital signalprosessor gir valg mellom lydgjengivelse med 3D-virkning og klangbilder for filmlyd, musikk eller nyheter. Det er både en optisk og en elektrisk digitalinngang samt en analog inngang med phonokontakter for tilkobling av TV og A/V-utstyr.

LS-T10 er også et kraftig hi-fi-system med Bluetooth for trådløs strømming fra smarttelefoner eller musikkavspillere som har Bluetooth. I tillegg er det også en USB-port for avspilling av musikk fra minnepinne.

Installasjon og bruk er meget enkel. Lydsystemet er klart til bruk straks signalkablene og nettledningen er plugget inn, og den oppdaterer seg automatisk for betjening fra TV’ens fjernkontroll. En egen fjernkontroll medfølger også. Kabinettet er i en meget elegant utførelse.

Mål (B x H x D): 70,0 x 10,5 x 35,0 cm, vekt 8,7 kg

Veiledende pris er kr. 3.995,-

Powered by Labrador CMS