Onkyo TX-SR313, TX-NR414, TX-NR515 og TX-NR616

Pressemelding fra Mono 19. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Onkyo introduserer ny surround-receiverserie

Onkyo lanserer nå en helt ny surround-receiverserie, TX-SR313, TX-NR414, TX-NR515 og TX-NR616. Felles for alle modeller er at de har påkostede forsterkere med diskrete komponenter og Onkyos egen lydteknologi, WRAT (Wide Range Amplifier Technology). Alle er også godt utstyrt med inn- og utganger og har god betjeningskomfort med menystyring hvor videobildet vises gjennom. USB-inngangene i front er Apple-sertifisert for digital avspilling fra iPhone / iPod. Bortsett fra basismodellen, TX-SR313, har alle DLNAkompatibel nettverkstilkobling for Spotify-tilgang, internettradio og avspilling av lydfiler fra PC/NAS.

TX-SR313 er basismodellen med 4 HDMI-innganger. En kraftig strømforsyning i kombinasjon med en forsterkereffekt på 5 x 100 watt og utgangstrinn med diskrete komponenter sikrer en god lydgjengivelse. Onkyos egen lydteknologi forbedrer lydgjengivelsen ytterligere. Dekodere for Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio gir HDlyd fra Blu-ray-plater. A/B-høyttalervalg.

Veiledende pris: Kr 2.995,-.

TX-NR414 er en nettverksreceiver med 6 HDMI-innganger, en stereo linjeutgang for sone 2 og en utgangseffekt på 5 x 130 watt. InstaPrevue™ med bilde-i-bilde-funksjon gir bedre betjeningskomfort med enklere kildevalg ved at innholdet vises med et lite bilde på TVskjermen for de aktive kildene. Hybrid-standby gir lavere strømforbruk, gjennomsløyfing til TV og direkte påslag fra Onkyos fjernkontroll-app.

Veiledende pris: Kr 3.995,-.

TX-NR515 er en nettverksreceiver med 8 HDMI-innganger og to utganger. Forsterkereffekten er på 7 x 130 watt, og en Dolby Pro Logic IIz dekoder gir mulighet for ekstra høydeinformasjon med to ekstra høyttalere oppunder taket. Qdeo 4 K videochip gir fremtidens HD-format over HDMI (4096 x 2160). Mobile High-Definition Link gir avspilling av film og bilder i full HD (1080p) via HDMI-inngangen i front. Det er både høyttalerutgang og linjeutgang for sone 2.

Veiledende pris er kr 4.995,-.

TX-NR616 er en THX-sertifisert 7.2-nettverksreceiver med 8 HDMI innganger og to utganger. Forsterkeren har tretrinns inverterte Darlinton-kretser som sikrer en god strømkapasitet. Utgangseffekten er på 7 x 160 watt. Audyssey DSX og Dolby Pro Logic IIz gir mulighet for ekstra bredde- eller høydeinformasjon med to ekstra høyttalere på sidene eller oppunder taket. TX-NR616 er meget godt utstyrt og har selvfølgelig også videooppskalering til 4 K med Marvell Qdeo™-teknologi videochip, InstaPrevue™ med bilde-i-bilde-funksjon for enklere kildevalg og Mobile High-Definition Link for avspilling av film og bilder i full HD fra smart-telefoner. Det er både høyttaler- og linjeutgang for sone 2 samt linjeutgang for sone 3.

Veiledende pris kr. 5.995,-.

Powered by Labrador CMS