Rega Plannar 1

Pressemelding fra Mono 5. juli 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Planar 1 er forbedret på alle områder, nytt kabinett, tonearm, platetallerken og lager. Bedre enn noensinne - og fortsatt håndlaget i England!

Rega's platespillermodell Planar 1 er rendyrket for best mulig lydgjengivelse kombinert med høy driftskvalitet. Nytt lett akryl-laminert kabinett i sort eller hvit  High-Gloss gir spilleren et lekkert design - samtidig som det viderefører Regas gjennomførte produktfilosofi om minst mulig vekt og masse.

Den nye RB110 tonearmen har nyutviklede lager som gir minimal friksjon og sikrer optimale sporingsegenskaper. Spilleren leveres med ferdig montert Rega Carbon pickup - plug´n´play!

Ny platetallerken fremstilt i et ekstremt hardt materiale (Phenolic Resin) med tyngdepunktet i ytterkant som i kombinasjon med ny 24 Volts motor gir en svært høy gangstabilitet. Nyutviklet presisjonslager i messing med svært lite vibrasjoner eliminerer overføring av uønsket energi til platetallerken og stift.

Spilleren kan videre oppgraderes med The Performance Pack som består av Rega Bias2 pickup, presisjons drivrem og platematte i 100% ull.

Planar 1 er tilgjengelig på lager i løpet av august. Veiledende pris kr 3.495,- inkl Rega Carbon pickup

. RB110 tonearm med nytt lager for mindre friksjon

. Presisjonslager i messing

. Phenolic Resin platetallerken

. Høykvalitets 24 Volts motor

. Lett og stivt akryl-laminert kabinett

Rega Planar 1 platespiller, Carbon, 3 495,-  

Powered by Labrador CMS