REL Tzero

Pressemelding fra Mono 25. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kompakt og plasseringsvennlig subbasshøyttaler for musikk

REL Tzero er i en meget kompakt utførelse og er minste modell i REL Acoustics’ T-serie. Den har imidlertid samme innebygde kvaliteter og egenskaper som de øvrige modellene i Tserien med lav delefrekvens, ren dypbass og en eksklusiv kabinettutførelse i sort eller hvit pianolakk. De gode dypbassegenskapene kombinert med muligheten for lav delefrekvens gjør den spesielt godt egnet for musikkgjengivelse.

Forsterkereffekten er på 100 watt (RMS). Høyttalerelementet er nedadrettet og har en diameteren er på 16,5 cm.

Tzero er godt utstyrt med innganger for både linjenivå, LFE og høyttalernivå (Neutrik Speakon kabel medfølger). LFE og høyttalernivå-inngangene kan brukes samtidig for fleksibel og vekselvis bruk av hjemmekino- (5.1) og stereo-oppsett (2.1). Det er også en egen tilkobling tilpasset digitale forsterkere (klasse D).

Mål (B x H x D): 21,6 x 24,1 x 26,0 cm Vekt: 6,8 kg

Vedpakket tilbehør: Nettkabel og Neutrik Speakon-kabel (ca.10 meter)

Veiledende pris: Kr 3.495,-

REL Acoustics Ltd er en engelsk produsent av høy-kvalitets subbasssystemer både for bruk i to-kanals-, multikanals musikk- og hjemmekino-systemer. All utvikling og produksjon foregår i England. REL er kjent for sin gode subbass-høyttalerteknologi med lav nedre delefrekvens og ren dypbass og har mottatt en rekke priser for sine høyttalermodeller. Kvalitetsnivået er legendarisk; alle REL subbasshøyttalere håndlages.

Powered by Labrador CMS