Eksportsjef Steve Croft (t. v.) i Revox og Per-Mårten Olsrud i Solipi med nettverksreveiveren Joy, som kommer i tre utgaver fra 11.000,- til 30.000,- kroner, og bokhyllehøyttaleren G70 (7.200,- per stykk). Foto: Stian Sønsteng

REVOX VIL GI STRØMMET HIFI-GLEDE

Revox, som ble kjent på 60-tallet for sine spolebåndmaskiner, satser nå på Norge med sine høyttalere, strømme- og integreringsprodukter.

Publisert

Det er selskapene Solipi AS i Norge og Sverige som skal selge produktene her hjemme, i og med en ny avtale med Revox.

Selskapet ble etablert i 1948 av den sveitsiske ingeniøren Willi Studer, og er kanskje mest kjent for sine spolebåndsmaskiner fra 1960-tallet og senere. I 1990 solgte Studer selskapene i Revox-gruppen til Motor-Columbus AG, som året etter delte selskapet i Studer (proffmarkedet), Revox (hifi) og et produksjonsselskap. Studer er i dag en del av den amerikanske Harman-gruppen, mens Revox er et sveitsisk-tysk selskap med lokale investorer.

Revox leverer integreringsprodukter i sitt Multiuser-system, integreringshøyttalere, flere serier frittstående høyttalere, samt nettverksprodukter i Joy-serien. I nr. 3/2018 kommer en større reportasje om Revox, men her kan du allerede nå se eksportdirektør Steve Croft fortelle om selskapet:

Eksportdirektør Steve Croft i Revox demonstrerer hvordan deres spolebåndmaskin B77 fra 1977 kan styres fra i deres multiromløsning. Video: Stian Sønsteng

Powered by Labrador CMS