Nokia 930

Pressemelding fra Microsoft 25. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lumia 930 kommer i juli

Det beste fra Microsoft og Lumia i en og samme pakke

Microsoft har offentliggjort lanseringsdatoen for det nye flaggskipet Lumia 930 i Norge. Lumia 930 vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling allerede 25. juni hos Elkjøp, Lefdal og Telenor. Det betyr at norske konsumenter får tilgang til en telefon som kombinerer det beste Microsoft og Lumia har å tilby og gir den ultimate foto- og video-opplevelsen på en smarttelefon, tidsnok til sommerferien.

─ Vi er glade for å kunne tilby Lumia 930 til norske kunder, en telefon som tilbyr den perfekte kombinasjonen av Microsoft og Lumia ved hjelp av banebrytende teknologi for å gi den ultimate bilde-og videoopplevelsen i en smarttelefon. I dagens sosiale samfunn hvor milliarder av mennesker deler opplevelser på Facebook, Instagram og andre sosiale medier er det en viktigere funksjon for brukeren enn noensinne, sier Niels Kjelstrup, produktsjef i Microsoft Devices Skandinavia.  

Lumia 930 vil være tilgjengelig i et bredt utvalg av butikker fra torsdag 10. juli med en veiledende pris på kr 4495 inkl. mva.

Telefonen kommer i flere ulike farger, blant annet oransje, grønn, svart og hvit.

Tekniske spesifikasjoner

Lumia 930

Windows Phone 8.1

Free global HERE Maps and HERE Drive+;Free HERE Transit available in the Store

5” Full HD OLED, 1920x1080; 441ppi; 16:9; Sculpted Gorilla Glass 3; 3 column home screen, Sunlight Readability, Super Sensitive Touch for glove and nail usage

2420 mAh battery, integrated wireless charging

2.2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800 processor

PureView 20 MP with Optical Image Stabilization, Resolution: 1920x1080.Includes Nokia Camera. Dual LED flash, ZEISS optics

HD 1.2 MP wide angle

2 GB RAM, 32 GB internal memory; 7 GB free OneDrive cloud storage  

Powered by Labrador CMS