Logitech G633 og G933

Pressemelding fra Logitech 27. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech G Introduserer nye gaming-hodetelefoner

Logitech introduserte i dag to nye gaming-hodetelefoner: Logitech® G933 Artemis Spectrum™ Wireless Gaming Headset og Logitech® G633 Artemis Spectrum™ Gaming Headset. Hodetelefonene er designet av Logitechs lydingeniør-team, som har over 25 års erfaring innen lydutvikling. Hodetelefonene har patenterte Pro-G audio drivere som bidrar til en lydopplevelse uten sidestykke. 

- Det er en stund siden noen utviklet høykvalitets hodetelefoner til gamere, sier Ujesh Desai, visepresident og leder for Logitech Gaming Business.

- Derfor utfordret vi lydteamet vårt til å se om de kunne klare dette. Som gamer og musiker selv, ble jeg veldig begeistret når teamet kom tilbake med et design som innfridde forventningene, fortsetter han.

Hodetelefonene er tilpasningsdyktige, har RGB-lys, utskiftbare og bakrunnsbelyste høyttalertags samt programmerbare G-taster. Når de er koblet opp mot Logitech Gaming-programvaren, kan du justere lydsettingene, opprette personlige lydprofiler, og du kan enkelt lagre favoritt EQ1en din.

Overlegen All-Around lyd

De patenterte Pro-G audio driverne er laget av hybridnetting som gir den lyden lydentusiaster og gamere ønsker. Pro-G driverne gir både rene og presise 'highs' og 'lows', samt den dype bassen man forventer av premium hodetelefoner.

Logitech G633 og G933 er de første hodetelefonene som tilbyr både Dolby og DTS Headphone:X surround-valg til gamere. Pro-G driverne og surroundlyd-teknologien lager en virkelighetstro in-game opplevelse, som gjør at du hører fiendene klart og tydelig. DTS Headphone:X-teknologien bruker kalibrering og prosessering som bringer gamere og lydentusiaster nærmere studio-opplevelsen enn noen gang før, og støtter opptil 7.1 kanaler med tilpasningsmuligheter for lyd og flervalg.  Kombinasjonen av DTS Headphone:X og Dolbys lange fartstid innen kinolyd, gir gamere en virkelighetstro lydopplevelse.

Multi-Platform Støtte og lydmiksing

Både Logitech G633 og G933 fungerer på PC, mobile enheter og konsoller - inkludert Plasytation 4 og Xbox One. Logitech G633 har USB-tilkobling og analog inngang som kobler og mikser lyd fra opptil to enheter. Logitech G933 har en USB miks-adpater og to analoge innganger som kobler og mikser lyd fra opptil tre enheter. Samtidig som du hamler opp med fiendene dine på PC-en, kan du ringe etter en pizza via telefonen uten å miste et sekund av kampen. I tillegg fungerer G933 til hjemmekinoanlegget ditt (via USB-port og RCA- lydutgang) for å gi deg den perfekte hjemmekino-følelsen.

Personlig programmering og RBG-lys

Med Logitech Gaming-programvaren kan du gjøre hodetelefonen mer personlig ved å justere alt fra lyd, Lys, G-taster og tags. Du kan også justere RGB-lyssettingen med opp til 16.8 millioner farger, samt tildele spill-makroer til tre programerbare G-taster for en jevnere spillopplevelse. En equalizer lar deg tilpasse lydinnstillingene og opprette en personlig lydprofil.

Spill trådløst eller tilkoblet

Logitech G633 er en tilkoblet hodetelefon, mens Logitech G933 kan brukes både tilkoblet eller trådløst - med en ultra-lav reaksjonstid på 2.4GHz i trådløs tilstand. Alternativt kan man bruke den medfølgende analoge ledningen og den 3.5mm analoge inngangen på hodetelefonen for å spille uten å bruke opp batteriet.  Den trådløse USB-miks adapteren tillater deg å bruke mobile eller analoge lydenheter trådløst.

Pris og tilgjengelighet

Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset  er ventet i butikk fra begynnelsen av september 2015, til en veiledende på 1699 NOK. Logitech G933 Artemis Spectrum Gaming Wireless Headset er ventet å være tilgjengelig i butikk fra begynnelsen av oktober 2015, til en veiledende pris på 1999 NOK.

Powered by Labrador CMS