SteelSeries Arctis

Pressemelding fra SteelSeries 4. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SteelSeries Arctis – et opprør mot tradisjonelle gamingheadset

Ny revolusjonerende serie av headset til gaming – Førsteklasses lydkvalitet og komfort som standard

SteelSeries presenterer Arctis – en ny produktserie med tre headset, som bryter de tradisjonelle forestillingene om hva et gamingheadset er. Med Arctis tar SteelSeries et oppgjør med konvensjoner og stereotypier når det gjelder design, teknologi og funksjonalitet for gamingheadset. Som utgangspunkt har SteelSeries satt et sett grunnregler for serien:

Arctis skal alltid:

• Levere utmerket lydkvalitet til gaming, musikk, film og andre bruksområder

• Representere visjonært design og tidløs stil, og ikke ligne en leke

• Ha en mikrofon som sikrer fantastisk klar og naturlig lyd for brukerens stemme

• Inkludere den beste teknologien i hver modell – uansett pris

«Arctis er ikke ett gamingheadset – det er en serie av headset til gamere, som tar utgangspunkt i hvem våre kunder faktisk er og hva de ønsker» forteller Ehtisham Rabbani, CEO hos SteelSeries. «Serien bryter samtidig en tendens i markedet, der god lyd ofte blir skjult bak funksjoner, og der man tvinges til å bruke mer penger for å få den lydkvaliteten man ønsker. SteelSeries Arctis-headset skal alltid gi utmerket lydkvalitet – hvilke funksjoner man så vil betale ekstra for, kan man velge selv.»

Kvalitetslyd, komfort og tilpasset design

Alle modellene i Arctis-serien bruker SteelSeries’ beste høyttalerelementer og SteelSeries ClearCast – en ny støyreduserende mikrofon som leverer banebrytende lydkvalitet og som kan skjules i headsetet.

Ehtisham Rabbani forteller videre: «Arctis-serien har blitt designet med utgangspunkt i mantraet ‘Kill your darlings’. Selv ikke SteelSeries etablerte og velkjente design var hellig i denne sammenhengen. Vi lot oss inspirere av sportsverdenen, og resultatet er AirWeave-øreputer og et hodebånd med et strømlinjeformet opphengsdesign, inspirert av skibriller. Det justeres automatisk og kan byttes ut. Våre kunder er nødvendigvis ikke bare gamere, og hodebånd i forskjellige farger og design vil kunne kjøpes på www.SteelSeries.com.»

SteelSeries Arctis, modelloversikt:

Den nye serien inneholder ved lansering tre headset: Arctis 3, Arctis 5 og det trådløse Arctis 7. Alle de tre modellene tilbyr utmerket lydkvalitet, komfort og kompatibilitet på tvers av plattformer. Her er en oversikt over felles og individuelle egenskaper for modellene i Arctis-serien:

Pris og tilgjengelighet

SteelSeries Arctis 3 og Arctis 5 kan begge kjøpes i sort og i hvit på SteelSeries.com. Veiledende pris er på henholdsvis 899 og 1099 kroner inklusive mva. Arctis 7 forventes å være tilgjengelig tidlig neste år.