Vogel’s Sound-serie

Pressemelding fra Vogel’s 27. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye SOUND-produkter fra Vogel’s

Vogel’s kommer med en ny produktlinje av veggfester og gulvstativer. SOUND-serien er skapt spesielt for Sonos-høyttalere og vil gi en flott akustikk i rommet, uansett form og størrelse.

Få mer ut av Sonos-høyttalerne

Vogel’s SOUND-produkter kommer både som veggfester og gulvstativer, og er skapt spesielt for de populære Sonos-høyttalerne PLAY:1 og PLAY:3. Produktene er støpt i kvalitetsmaterialer med farger som matcher de eksisterende Sonos-høyttalerne.

Plassbesparende veggfester

Høyttalerne kan i praksis plasseres hvor som helst, takket være Vogel’s veggfeste, og kan dreies fra 30 til 70 grader for å skape et optimalt lydbilde til forskjellige situasjoner. Selve festet tar svært lite plass og passer godt til flere stuer, enten de blir plasser høyt eller lavt, synlig eller skjult. Følgende modeller er tilgjengelige:

Vogel’s SOUND 4201 for Sonos PLAY:1

Vogel’s SOUND 4203 for Sonos PLAY: 3

Fleksible gulvstativer

For personer som ikke ønsker å bore hull i veggen vil Vogel’s gulvstativ være et godt alternativ. Selve stativet er 84 cm høyt slik at høyttalerne vil være i ørehøyde når man sitter i stua. Stativene kan enkelt flyttes rundt i rommet etter hvert som møbler byttes ut eller omplasseres. Følgende modeller er tilgjengelige:

Vogel’s SOUND 4301 for Sonos PLAY:1

Vogel’s SOUND 4303 for Sonos PLAY:3

Veiledende priser

Vogel’s SOUND 4201 for Sonos PLAY:1 (i svart eller hvit) kroner 399,-

Vogel’s SOUND 4203 for Sonos PLAY: 3 (i svart eller hvit) kroner 499,-

Vogel’s SOUND 4301 for Sonos PLAY:1 (i svart eller hvit) kroner 849,-

Vogel’s SOUND 4303 for Sonos PLAY:3 (i svart eller hvit) kroner 1 099,-

For mer informasjon, vennligst se: https://www.vogels.com/brackets-stands-sonos

Powered by Labrador CMS