HTC One gull

Pressemelding fra HTC 25. november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå lanseres HTC One i en eksklusiv gullversjon

Den sannsynligvis mest prisbelønte smarttelefonen i 2013 kommer nå til Norge i en unik gullversjon.

HTC, en global leder innen mobil innovasjon og design, lanserte i dag en ny, sofistikert fargevariant av sitt prisbelønte flaggskip, HTC One. Den nye eksklusive varianten har de samme anmelderroste funksjonene som HTC One samt massevis av kraft – bare i en ny gullfarget aluminiumsinnpakning som oser av luksus og stil. Allerede i desember vil HTC One i gull være tilgjengelig på det norske markedet.

Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic, uttaler: "Vi har tatt utgangspunkt i den elegante aluminiumsdesignen som kjennetegner HTC One når vi har utviklet denne unike gullfargede versjonen – den er virkelig ’one of a kind’, og vi utrolig stolte av den.”

Fantastisk designHTC One har vunnet flere priser for sin fantastiske design og høstet stor internasjonal anerkjennelse fra bl.a. EISA, T3, Mobile Choice samt det nordiske gadget-magasinet Lyd & Bilde, som kåret HTC One til Årets Gadget 2013. Med sin særpregede, elegante finish og unibody-aluminiumsdesign passer den nye glamorøse gullvarianten perfekt til den kommende juletiden og er et "må-ha" når 2014 skal startes med stil.

Denne eksklusive versjonen av årets smarttelefon inneholder alle de samme anmelderroste funksjonene som den originale HTC One. HTC BlinkFeedTM som samler nyheter og sosiale feeds direkte på startskjermen, UltraPixel-kameraet som sørger for førsteklasses bilder, samt de doble fronthøyttalerne som gir bedre lyd enn noensinne.

HTC One i gull bygger videre på den eksisterende fargeporteføljen med sølv, svart, blå og rød, og kan innen kort tid fås hos en rekke norske forhandlere.

Powered by Labrador CMS