HTC One mini 2

Pressemelding fra HTC 15. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC annonserer lekkerbisken, HTC One mini 2

HTC BoomSound, HTC Sense 6 og frontkameraet på 5 megapiksler sørger for den beste opplevelsen en smarttelefon kan gi – innpakket i et flott design.

HTC, en global leder innen innovasjon og design, lanserte i dag HTC One mini 2, som er det nyeste medlemmet av den prisbelønte HTC One-familien. Med en fantastisk 4,5" HD-skjerm, HTC Sense™ 6 med HTC BlinkFeed™ og et imponerende 5 MP frontkamera, leverer HTC One mini 2 det beste fra HTC One (M8) til dem som ønsker en mer kompakt modell.

"Det nyeste medlemmet av den prisbelønte HTC One-familien inneholder en rekke av funksjonene som har gitt tidligere modeller anerkjennelse på verdensbasis. Denne gangen i en mer kompakt størrelse, men minst like elegant", sier Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic. "Størrelsen og de avrundede kantene passer perfekt i hånden, lommen eller vesken, slik at den føles like god som den ser ut. Det er et perfekt valg for alle som elsker HTC One (M8)’s klassiske design, men som ønsker noe mer kompakt."

Markedets lekreste design

Den slanke HTC One mini 2 er laget med utgangspunkt i samme banebrytende aluminiumsdesign som den opprinnelige HTC One - som sørget for den prestisjetunge iF Product Design Award i 2014. De avrundede kantene og finishen i børstet aluminium, gjør HTC One mini 2 til en selvfølge for alle som ønsker en smarttelefon som både føles og ser bra ut. Den nye yndlingen er tilgjengelig i fargene Gunmetal Grey og Amber Gold.

Kvalitetskamera med perfekt selfie-funksjon

Med frontkameraet på 5MP får du garantert selfies med høy kvalitet. Selvutløseren gir deg god tid til å forberede deg før du tar bildet. For å gi bildene et mer profesjonelt utseende, tilbyr HTC One mini 2 en rekke redigeringsmuligheter. Du kan blant annet glatte ut huden, fjerne røde øyne og justere konturene i ansiktet. Det finnes også en rekke filtre og effekter, som kan gi bildene dine den stemningen du ønsker.

HTC BoomSound™ – En kompakt smarttelefon med suveren lyd

HTC One mini 2 leverer høy kvalitetslyd gjennom de to fronthøyttalerne i stereo, som har blitt synonymt med den prisbelønte One-serien. Til tross for den kompakte størrelsen, kan HTC One mini 2 med sin BoomSound-teknologi tilby kraftige, skarpe og klare lyder som aldri har vært bedre på en smarttelefon i sin klasse.

HTC BlinkFeed™ – Siste nytt lett tilgjengelig

HTC BlinkFeed™ gjør innholdet som er viktig for deg mer tilgjengelig enn noen gang, ved å forvandle startskjermen til en live stream av nyheter og sosiale oppdateringer. Nyhedsfeeds innen de temaene du foretrekker, samt oppdateringer fra sosiale medier, gir deg alltid siste nytt direkte på startskjermen.

Gjenopplev og del dine beste opplevelser

Med Zoe Highlight kan du lage unike foto- og videomontasjer av de mest minneverdige opplevelsene og dele dem med venner og familie via HTC Zoe appen* og andre sosiale medier. Remix-funksjonen gir dine venner tilgang til å legge til sine egne bilder, videoer og musikk. På den måten kan dere lage nye foto- og videomontasjer med Zoe Highlights sammen, så minnene deres blir enda rikere.

Lokal tilgjengelighet

HTC One mini 2 vil være tilgjengelig hos de største norske operatørene fra og med juni.

*Tilgjengelig i sommer 2014.

Må ikke reproduseres, distribueres eller på noen annen måte bruke opphavsrettslig beskyttet materiale i forbindelse med driften Zoe Highlights, med mindre du har tillatelse fra eieren. Alt innhold postet via Zoe app er offentlig, og bruken kan ikke begrenses.

Powered by Labrador CMS