HTC One

Pressemelding fra HTC 19. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Introduksjon av htc one®, et nytt perspektiv på smartphones

HTC BlinkFeed™,HTC Zoe™ og HTC BoomSound™

Er en ny og revolusjonerende smartphone-opplevelse på HTC One

HTC, en global leder innenfor mobil innovasjon og design, annonserte i dag sitt nye flaggskip – den nye HTC One. Den nye HTC One er utført i et stykke aluminium og utstyrt med Gorilla® Glass 2.  Den nye HTC One introduserer HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ og HTC BoomSound™, samt viktige innovasjoner i HTC Sense®som redefinerer den mobile opplevelsen og setter ny standard for smartphones.

“I dag omgir vi oss med en konstant strøm av oppdateringer, nyheter og informasjon. Selv om smartphones er en av de viktigste måter vi holder kontakten med andre hverandre og informasjon vi bryr oss om, har konvensjonelt design feilet ved å ikke holde tritt med den måten vi faktisk bruker dem på”, sier Peter Frølund, Managing Director HTC Nordics. “Vi trenger en ny og spennende tilgang til smartphones, og med den nye HTC One, har vi re-designet den mobile opplevelsen fra bunnen av for å imøtekomme den verden vi lever i”.

HTC BlinkFeed™: Én personlig live stream direkte på startskjermen

HTC Blinkfeed™ stårsentralt i den nye HTC One opplevelsen. HTC Blinkfeed™ er en ny opplevelse som gjør startskjermen om til én enkelt live stream av relevant personlig informasjon som sosiale oppdateringer, underholdning, livsstilsoppdateringer, nyheter og fotos. Dermed behøver ikke brukeren separate apps for å finne ut hva som skjer. HTC Blinkfeed™ henter det nyeste innholdet fra de kildene som brukeren er interessert i og serverer det på ét og samme sted uten at brukeren behøver å skifte mellom flerfoldige apps og websider.

For å gjøre denne nye og dynamiske tilgangen til smartphonen mulig vil HTC levere bade lokalt og globalt innhold fra mer enn 1,400 medier. Mer enn 10,000 daglige artikler vil være tilgjengelig fra de mest innovative innholdsleverandører som for eksempel AOL, ESPN, MTV, Vice Media, CoolHunting, Associated Press og mange andre. For mer informasjon om HTC BlinkFeed’s innholdsleverandører, besøk blog.htc.com

HTC Ultrapiksler kamera med HTC Zoe™

Det revolusjonerende HTC Ultrapiksler kamera med HTC Zoe™ redefinerer hvordan man tar, gjenopplever og deler deres viktigste øyeblikk. HTC Zoe™ gir brukerne muligheten til å ta høyoppløste bilder som vekkes til live i 3 sekunders klipp. Disse Zoes, fotos og videoer, blir så vist på en unik måte som gjør galleriet ditt levende og gjør om det tradisjonelle fotogalleriet med stillbilder til et levende minnegalleri. Det blir også automatisk laget profesjonelle filmhøydepunkter fra vært event av Zoes tilsatt musikk, overganger og effekter. Disse høydepunktsvideoene kan du deretter redigere, endre på temaet, og til sist kan du dele de på sosiale nettverk, email og andre tjenester.

For å gjøre denne innovative kameraopplevelsen mulig har HTC utviklet et spesielt kamera med klasseledende f/2.0 blenderåpning og en banebrytende sensor med Ultrapiksler som slipper igjennom 300 % mer lys enn tradisjonelle smartphone kameraer. Dette gir en forbløffende ytelse når du tar bilder og videoer under krevende lysforhold, og gir en rekke forbedringer på andre områder.

I tillegg er det perfekte selvportrett eller video bare et klikk unna ved hjelp av front kameraet med ultra vidvinkel og 1080p videoopptak. En vertikal og horisontal optisk bildestabilisator for både front og hovedkamera hjelper deg med å ta de beste bildene og videoene om du står stille eller er i bevegelse. HTC Zoe™ gir deg også mange andre funksjoner så som forbedret 360’ panorama bilder, levende bilder og mulighet for å fjerne uønskede objekter.

HTC BoomSound™

Den nye HTC One gir deg den beste audio opplevelsen en smartphone kan gi deg i dag. For første gang på en smartphone får man HTC BoomSound™ medstereohøyttalere på fronten, en dedikert forsterker og en fantastisk Full HD skjerm gir deg mulighet til å fordype deg i musikken du elsker. Lydprofilen Beats Audio™ er integrert og gir deg suveren lyd gjennom hele opplevelsen uansett om du hører på din favorittmusikk, ser en film eller spiller et spill.

HDR opptak bruker avanserte doble mikrofoner og lydbearbeiding for å gi deg ren og rikholdig lyd som står i stil til high-definition video opptak. Takket være at HTC Sense Voice™ er lagt til får du bedre samtalekvalitet ved at lydstyrken for oppkall økes og støy reduseres.

HTC Sense TV™

HTC Sense TV™ gjør den nye HTC One om til en interaktiv program guide og fjernkontroll til de fleste TV’er, digital bokser og mottakere. HTC Sense TV™ gjør det enkelt og intuitivt å finne ut hva som er på TV og finne ditt favorittprogram.

Unibody Design i Aluminium

Den nye HTC One er designet i ét stykke unibody aluminium og har en brilliant 4,7” Full HD (1080p) skjerm. Den kjører med det seneste Android Jelly Bean operativsystemet og LTE nettverksteknologi som gir lynrask internettilgang, sammen med premium design og suveren byggekvalitet.

Den er tilgjengelig i en lekker sølv og en vakker sort utgave. Den slanke aluminium unibody ligger komfortabelt i hånden og synliggjør HTC’s unike antenneteknologi som hjelper brukeren til å få et krystallklart signal. Skjermen er motstandsdyktig overfor riper  og reduserer gjenskinn samtidig som den yter hele 468ppi og gir ultimat skarphet og kontrast.

Powered by Labrador CMS