HUAWEI SATSER PÅ SKI

Huawei Norge har inngått en sponsoravtale med det norske landslaget i langrenn. Therese Johaug og Heidi Weng blir selskapets ambassadører.

Publisert Sist oppdatert

– Huawei er ung i det norske markedet, og ønsker å gjøre sine innovative og spennende produkter kjent. Langrennssporten er en av de aller sterkeste kulturbærerne i Norge med stor nasjonalfølelse og stolthet, og vil skape en positiv oppmerksomhet, skriver selskapet i en pressemelding.

Huawei er allerede sponsor til en rekke sterke idrettslag, som for eksempel Paris St Germain, Arsenal og det tsjekkiske landslaget i ishockey.

De norske langrennsprofilene vil profileres sammen med internasjonale spillere som Bayern Münchens Robert Lewandowski og den tsjekkiske ishockeyprofilen Jaromir Jagr.

Vi er svært fornøyde med at en internasjonal merkevare som Huawei ønsker å benytte norsk langrenn til og nå et større marked

– Vi er svært fornøyde med at en internasjonal merkevare som Huawei ønsker å benytte norsk langrenn til og nå et større marked. Bekreftelsen på at vår idrett og våre profiler gjør en forskjell for en kommersiell aktør inspirerer til å forvalte idretten vår på en langsiktig og profesjonell måte, sier Bernt Halvard Olderskog, kommersiell leder for langrenn i Norges Skiforbund.

Powered by Labrador CMS