LG Transparent Cooler

Pressemelding fra LG Electronics 1. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG lanserer kjøleskap med integrert LCD-skjerm - innovativ eksponeringsmulighet

– Med en semitransparent skjerm i kjøleskapsdøren får butikker og restauranter økt mulighet for å kommunisere med sine kunder. LG Transparent Cooler gjør det mulig å vise bevegelig reklameinnhold med skreddersydde budskap.

I fjerde kvartal lanserer LG Transparent Cooler – et kjøleskap med Full HD LCD-skjerm integrert i døren, samt innebygde høyttalere på 2 x 10 watt. Med LG Transparent Cooler kan butikker og restauranter vise levende reklame på en overflate som tidligere ikke har vært utnyttet.

– I de fleste tilfeller er kjøleskapsdører i restauranter og butikker en eksponeringsflate som ikke utnyttes i det hele tatt, sier Fredrik Lundqvist, Nordisk Markedsføringssjef for Information Display hos LG Electronics. Med LG Transparent Cooler blir kjøleskapet et naturlig blikkfang i butikken eller restauranten, med en skjerm som kan vise bevegelig innhold som raskt og enkelt kan tilpasses til kampanjer.

Smart teknikk endrer graden av gjennomsiktighet

Den 49 tommer store IPS LCD-skjermen har den nyeste bildeskjermteknikken til LG, M+. Bildeskjermen klarer å tilpasse seg avstanden til menneskene rundt ved at en innebygd sensor registrerer om personer står nært eller langt unna kjøleskapet. Innholdet på skjermen gjøres deretter mer eller mindre gjennomsiktig slik at kundene i nær omkrets lettere ser innholdet i kjøleskapet, mens kunder lenger ifra eksponeres for reklamen på skjermen.

Skjerminnhold kan vises frem på to ulike måter. Det første alternativet er å koble en datamaskin eller mediespiller direkte til kjøleskapet via HDMI. Det andre alternativet er å utnytte den innebygde plattformen LG webOS for Signage, som sammen med applikasjoner fra selskaper som Smartsign eller Dise, gir mulighet for å styre innholdet på ett eller flere kjøleskap samtidig.

Tilgjengelighet og mer informasjon:

LG Transparent Cooler vil være tilgjengelig for levering i slutten av fjerde kvartal 2015. Kjøleskapet har et volum på 479 liter med yttermål på 730 x 665 x 1 828 mm. Skjermen har en oppløsning på 1920 x 1080 og er 49 tommer stor.

Powered by Labrador CMS