Samsung WW9000

Pressemelding fra Samsung 27. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

– Med vår nye vaskemaskin åpner vi et nytt kapittel innen vaskemaskindesign, sier Mikael Vannequé, nordisk produktsjef i Samsung. – Tiden da vi gjemte bort vaskemaskinen i kjelleren er forbi. Nye WW9000 har alt en moderne husholdning krever – avansert teknologi, enestående funksjonalitet og elegant design.  

Elegant design med fokus på det nødvendige

Samsung WW9000 har erstattet unødvendige detaljer med en naturlig og ren design som gir brukeren en smidigere og enklere vaskeopplevelse. Den strømlinjeformede store døren er plassert høyere opp enn på vanlige vaskemaskiner og kan åpnes opptil 180 grader.

Samsung WW9000 betjenes på en 5-tommer touchskjerm med farger, som gjør det enkelt for brukeren å ha full kontroll. Unødvendig informasjon har blitt erstattet av informasjon og funksjoner som har virkelig nytteverdi. Maskinen husker brukerens favorittprogrammer og hvilke funksjoner som benyttes oftest. 

Tar seg av detaljene på egenhånd

Med funksjonen “Auto Optimal Wash” registrerer vaskemaskinen hvor mye tøy som er lagt i maskinen og hvor skittent det er. Deretter velger maskinen selv det optimale vaskeprogrammet, og tilpasser mengden vann og vaskemiddel. Brukeren kan dessuten spare energi gjennom Samsungs Eco Bubble-teknologi, som med hjelp av luftbobler løser opp vaskemiddelet raskere, også ved lavere temperaturer.  

Med funksjonen “Smart control” kan vaskemaskinen fjernstyres via en app på mobilen. Uansett om man er hjemme eller borte kan brukeren pause programmet, se hvor mye tid som gjenstår, eller bli varslet når vasken er ferdig.

WW9000 kommer i butikk i april og veiledende pris er NOK 17 000.

Powered by Labrador CMS