Whirlpool 6TH SENSE Infinite Care

Pressemelding fra Whirlpool 28. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Whirlpool lanserer 6TH SENSE Infinite Care – en ny generasjon vaskemaskiner

Ny teknikk gir klærne dine best tenkelige omsorg

6TH SENSE Infinite Care er Whirlpools siste generasjon vaskemaskiner. Med sin 6TH SENSE-teknologi gir maskinene klærne dine den beste omsorgen de kan få1, samtidig som de bevarer fargene – så du kan bruke favorittklærne dine så ofte du vil.

Med 6TH SENSE Infinite Care tilbyr Whirlpool en ny serie vaskemaskiner som med sin varsomme vasketeknikk gir et effektivt og skånsomt alternativ til håndvask. Den innovative teknikken reduserer friksjonen mot klærne i maskinen, og tilbyr dessuten ulike program for ulike tekstiltyper og farger. Infinite Care hjelper klærne å beholde både farge og form, hvilket gjør at dine favorittklær holder seg fine lengre.

– Klær er en del av vår personlighet, og visse plagg har vi en sterkere relasjon til. Disse plaggene bruker vi gjerne ofte. Utgangspunktet vi tok da vi utviklet 6TH SENSE Infinite Care-maskinene var et ønske om å gi klærne et lengre liv, sier Tom Kaivola, Nordic Communications Manager i Whirlpool.

Snill mot miljøet

Foruten å være snill mot klærne er 6TH SENSE Infinite Care også snill mot miljøet. Vaskemaskinen beregner mengden vask og effektiviserer forbruket av energi, vann og tid ved hver vask. Alt man trenger å gjøre er å plassere vasken i maskinen og velge program, resten tar 6TH SENSE sensorteknologien seg av.

VASKEMASKINER MED 6TH SENSE INFINITE CARE er skånsomme mot dine klær fordi:

VASKEMASKINER MED 6TH SENSE INFINITE CARE er skånsomme mot miljøet fordi:

Vaskemaskinene finnes i ulike modeller (både toppmatet og frontmatet) og koster fra: 4990,-

Powered by Labrador CMS