FULLT TRØKK MED MOTÖRHEAD

Mens andre hodetelefonprodusenter har satset mest på rappere, kommer nå Krusell med skikkelig rocke-øreklokker.

Publisert Sist oppdatert

Krusell er kanskje mest kjent som importør av mobildeksler, vesker og nettbrett-cover, men under årets IFA var det helt klart selskapets nye Motörheadphönes som trakk presse og publikum hos svenskene.

– Vi har tradisjonelt jobbet med modellspesifikke vesker til mobil- og nettbrett med fokus på funksjon og form, men for tre år siden gikk vi ut og startet med deksler, skjermbeskyttere og så videre. Norge er et av de sterkeste markedene for oss, og vi har jobbet mye og bra med Aurora som distributør, sier Christian Johansson, skandinavisk salgssjef i Krusell, til fagbladet Elektronikkbransjen.

Satser på øreklokker

Vi hadde pressekonferanse med blant andre Motörhead-trommis Mikkey Dee til stede

Nå går altså den svenske veskespesialisten inn på et nytt område, med sin lansering av Motörheadphönes.

– Det har blitt en kjempesuksess her nede på IFA. Vi hadde pressekonferanse på fredag, med blant andre Motörhead-trommis Mikkey Dee til stede, så hodetelefonene er det er det store for oss her nede, sier Johansson.

Motörheadphönes er det første merkenavnet i hodetelefonsegmentet som fokuserer på rock/pop-segmentet.

– Rock og pop er det største segmentet innen musikkstrømming, større enn rap/hip-hop, men det har ikke tidligere vært noen headset rettet mot denne gruppen konsumenter. Det har kommet flere folk opp til standen vår i hvit skjorte og mørk dress, som har dratt opp skjorteermet og vist fram Motörhead-tatoveringen og sagt hvor utrolig kult det er at det endelig kommer et headset for rockere, sier han.

Kommer straks i butikk

Produktene er utviklet sammen med Motörhead og lydekspertise fra Göteborg, ledet av Anders Nicklasson som har 30 års erfaring fra lydproduksjon og -utvikling.

– Vi har lagt veldig mye energi ned i disse høreklokkene. Når vi gjør dette med Motörhead må det være top-of-the-line kvalitetsmessig, og toppmodellene er også beregnet på å brukes i profesjonelle studiomiljø, sier Josephsson.

Han forteller at ørepluggene kommer i salg umiddelbart, der er det to ulike modeller – «Overkill» med og «Trigger» uten mikrofon – som koster 399 og 699 svenske kroner. I slutten av oktober er 40-millimeteren Iron Fist klar for butikk (uten fjernkontroll), det samme gjelder 30mm-eren Bomber som kommer med fjernkontroll og er on-ear. Førstnevnte koster 899 svenske kroner, mens Bomber vil koste 799 kroner. Og i første kvartal 2013 kommer toppmodellen, den 40mms Motörizer med mikrofon og fjernkontroll til 1 295 svenske kroner.

Powered by Labrador CMS