LG L Fino og L Bello

Pressemelding fra LG Electronics 4. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LGs unike Rear Key-design gjør entre i L-serien med de nye mobilene L Fino og L Bello

– Nye L Fino og L Bello tilbyr premiumdesign, LGs prisbelønte grensesnitt, beste kamera i klassen og en kraftfull firekjernet prosessorer til en svært overkommelig pris.

Under IFA 2014 i Berlin viserLG Electronics frem to nye og svært prisvennlige mobiler i sin L-serie med 3G-mobiler. L Fino og L Bello er to kraftfulle alternativ til dyrere modeller i samme klasse, noe som gjør at de er perfekte til for eksempel tenåringer og nye smarttelefonbrukere. De er også de første telefonene utenfor G-serien med LGs unike Rear Key-design, hvor alle de fysiske knappene sitter på telefonens bakside i stedet for på sidene.

Med modellenes store skjermer, raske firekjernede prosessorer og Red Dot Awards-vinnende funksjoner fra den populære LG G3, sikter LG på å utvide sin markedsandel innen segmentet for smarttelefoner i viktige markeder gjennom å tilby enestående telefoner til enestående priser.

– Med L Fino og L Bello kan LG tilby to smarttelefoner med betydelig smartere funksjoner og bedre brukeropplevelse enn hva prisene tilsier. Designmessig er disse modellene også unike for vår L-serie, ettersom de er de første med vårt smarte Rear Key-design som vi presenterte for første gang med LG G2 og som siden har inngått i designfilosofien til vår G-serie bestående av toppmodeller, sier Susanne Persson, nordisk produktspesialist for mobiltelefoner hos LG Electronics.

Både L Fino og L Bello har 8MP-kamera med LGs smarte funksjoner som Gesture shot og Touch&Shoot, som gjør det både enkelt og morsomt å ta bilder. Undersøkelser angående forbrukernes bruksmønster viser at kameraet er en av de viktigste faktorene når tenåringer og førstegangsbrukere skal velge en smarttelefon. LGs nye L-modeller tilbyr et bedre kamera enn andre smarttelefoner i samme klasse, så brukere kan ta gode, skarpe bilder som passer perfekt til å dele med venner og familie.

Blant funksjonene i L Fino og L Bello fremmes blant annet disse:

·  Touch & Shoot, som hjelper deg å fange de spesielle øyeblikkene raskt og intuitivt gjennom å peke hvor som helst på bildeskjermen for å fokusere og ta bildet i ett trykk.

·  Gesture Shot, som gjør at du kan starte frontkameraets tre sekunders selvutløser gjennom å åpne og knyte hånden foran linsen – så du rekker å innta den perfekte selfie-posisjonen.

·  Front Camera Light, som minsker størrelsen på forhåndsvisningen av bildet, for deretter å legge på en lys og hvit bakgrunn. Dette gir et bedre lys på dine selfies.

·  Knock Code, som gjør det mulig både å vekke og låse opp telefonen samtidig ved å tappe inn din personlige kode.

·  Quick Circle Case, et spesialdeksel med et rundt vindu som gir deg tilgang til de mest brukte funksjonene, som kamera og musikk samt muligheten til å se hvem som ringer eller for å sende en tekstmelding, uten å måtte åpne fronten på dekselet.

Pris og tilgjengelighet

LG L Fino og L Bello lanseres på det europeiske markedet i løpet av høsten. Pris og lanseringsdato i Norge annonseres i sammenheng med lanseringen.

Tekniske spesifikasjoner for L Fino:

·  Prosessor: 1,2GHz Quad-Core

·  Bildeskjerm: 4,5-tommers WVGA IPS (800x480 / 207ppi)

·  Minne: 1GB RAM / 4GB ROM

·  Kamera: Bakre 8MP / Fremre VGA

·  Batteri: 1 900mAh

·  Operativsystem: Android 4.4.2 KitKat

·  Størrelse: 127,5 x 67,9 x 11,9mm

·  Nettverk: HSPA+ 21Mbps (3G)

·  Farger: Hvit / Svart / Rød / Grønn *

Tekniske spesifikasjoner for L Bello:

·  Prosessor: 1,3GHz Quad-Core

·  Bildeskjem: 5-tommers FWVGA IPS (854x480 / 196ppi)

·  Minne: 1GB RAM / 8GB ROM

·  Kamera: Bakre 8MP med autofokus / Fremre 1MP

·  Batteri: 2 540mAh

·  Operativsystem: Android 4.4.2 KitKat

·  Størrelse: 138,2 x 70,6 x 10,7mm

·  Nettverk: HSPA+ 21Mbps (3G)

·  Farger: Hvit / Svart / Gull*

* Spesifikasjoner og farger kan variere mellom ulike markeder

Powered by Labrador CMS