Panasonic Technics R1 og C700.

Pressemelding fra Panasonic 4. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Legendariske Technics tilbake på markedet - gjenoppdag musikken!

Panasonic relanserer Technics, den ikoniske merkevaren innen lyd, på det europeiske markedet. De første nye Hi-Fi-produktene fra Technics på seks år vil slippes i Europa fra og med desember, før de etter hvert vil selges i andre regioner verden over.

Michiko Ogawa, sjef for Technics-prosjektet, var den som meddelte nyheten. Ogawa, som selv er tidligere lydtekniker på Technics og en velkjent jazzpianist i Japan, forklarte at de nye produktene er basert på et konsept som kalles ”Technics Definitive Sound”. Dette konseptet bygger på årtier av kunnskap og utvikling innen lydteknologi. Konseptet består i hovedsak av tre deler:

Utover dette er det viktigste målet med nye Technics, ifølge Ogawa, å levere emosjonelt engasjerende musikkopplevelser.

- I oppveksten oppdager vi og blir berørt av musikk. Etter hvert som vi blir eldre blir vi distrahert av alt annet som pågår i våre liv, og vi glemmer kanskje den sanne kjærligheten til musikken. Med de nye Technics-produktene streber vi etter å tilby lytterne en følelse av å ”gjenoppdage musikken” ved å gi dem unike, emosjonelt engasjerende opplevelser. Slike opplevelser som det virker som vi har mistet, sier Ogawa i det han forklarer hva deres nye slogan ”Rediscover Music” betyr.

To nye produktserier

Technics vil innledningsvis lansere de to produktseriene R1 og C700. 

Reference Class R1-serien består av tre Hi-Fi-lydkomponenter utformet for å levere unike musikkopplevelser:

Premium Class C700-serien består av fire Hi-Fi-komponenter designet for å levere emosjonelt engasjerende musikk med raffinert stil. Med den nye formen av nettverkslyd aksepterer vi ingen kompromisser når det gjelder lydkvalitet.

Powered by Labrador CMS