ZTE Blade V6

Pressemelding fra ZTE 4. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ZTE lanserer Blade V6

ZTE lanserer designmobilen Blade V6 under IFA-messen i Berlin 4.-9. september.

En lekker smarttelefon med plass for to SIM-kort

Blade V6 er ZTEs nyeste smarttelefon i Blade serien og en del av ZTEs strategi for å styrke sin posisjon som aktør i det europeiske mobilmarkedet. Dessuten vil ZTE med designmodellen Blade V6 også nå den yngre delen av markedet og tiltrekke seg en større målgruppen med en konkurransedyktig pris.

Blade V6 er lett og bare 6.8 mm tynn, tynnere enn mange av konkurrentene på markedet. Modellen har et distinkt design med avrundede kanter og ramme samt et bakstykke i metall. I tillegg har den en 5 tommers HD skjem, plass til to SIM-kort og inneholder den siste versjonen av ZTEs eget brukergrensesnitt, MiFavor 3.2.

 - Vi er stolte og veldig fornøyde med både utseende og kvalitet på Blade V6. Den har et stilig design og gode egenskaper og er dessuten svært brukervennlig. Samtidig så vil den få en meget konkurransedyktig pris. Blade V6 er et rimelig alternativ og presis hva markedet behøver, sier Hans-Jørgen Siljan, salgsdirektør for ZTE Norge.

Blade V6 tilbyr et 13 MP kamera med god funksjonalitet inkludert en to-tone LED-blits som gir mer naturlige farger i dårlig lys. I tillegg har Blade V6 et frontkamera med 5 MP og 88 graders vidvinkel, hvor brukeren kan ta en selfie ved hjelp av en enkel håndbevegelse.

SIM-kort holderen har et nytt patentert design som muliggjør enten ett SIM-kort og ett micro-SD kort for økt minnekapasitet eller to SIM-kort for dobbelt abonnement.

ZTE V6 vil finnes i butikk fra oktober måned til en anbefalt pris på ca 2495 NOK.

Spesifikasjoner for ZTE Blade V6 :

Mål: 142mm x 69 mm x 6,8 mm

Batteri: 2200mAh

Minne: 2GB RAM + 16GB ROM+ støtte for MicroSD-kort opp til 128GB

Processor: 1,3 GHz quad-core prosessor fra Mediatek

Display: 5.0” IPS In-Cell HD-skjerm

Kamera: 13MP HD hovedkamera + 5MP selfiekamera med 88-graders vidvinkel

Plattform: Android 5.0.2 Lollipop

Brukergrensesnitt: MiFavor 3.2

Wifi: 802.11b/g/n

Powered by Labrador CMS