HODETELEFON FRA MONSTER

– Dette er et nytt produkt for oss. Vi har solgt høyttalere i mange år, og dette blir et fint tillegg til det vi driver med.

Det sier Klaus Johannsen i Interconnect AS, som blant annet selger Monster i Norge. På IFA kunne de vise Monsters første hodetelefon, utviklet i samarbeid med hiphop-artist og produsent ”Dr. Dre”.

– Dette er et livsstilsprodukt, og støyreduksjonen er en fin funksjon for alle som er på reise – selv om jeg ikke vet om det primært blir forretningsfolk som vil kjøpe dette produktet, sier Johanssen.

Hodesettet blir solgt gjennom Interconnects eksisterende kanaler, og Johanssen har spesielt forventninger til responsen hos Eplehuset, Soundgarden og frittstående handlere.

– Hodetelefonen vil koste 3.000 kroner, og det leveres i en eksklusiv forpakning med en god del ekstra utstyr, med ulike overganger og håndfriløsning for iPhone, sier Johannsen.

– Vi har ønsket å lage hodesett som er like gode som de beste høyttalerne som finnes på markedet, sier Monsters grunnlegger Noel Lee til fagbladet Elektronikkbransjen.

Fagbladet Elektronikkbransjen nr.7/2008

Powered by Labrador CMS