Sage The Oracle

Pressemelding fra Witt 14. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Den ultimata espressomaskinen

The Oracle™ fra Sage™ er verdens første espressomaskin, som både er helautomatisk og manuell. Den er utviklet av den verdenskjente stjernekokken Heston Blumenthal, så det er ingen tvil om at kvalitet og resultat er i toppklasse.

The Oracle™ fra Sage™ er nok verdens mest spektakulære espressomaskin. Med den automatiske kvernen, dosering og stamping av kaffen har denne revolusjonerende maskinen forenklet prosessene ved manuell espressobrygging.

"Sage har produsert en maskin som tilfredsstiller kaffefeinsmeckere, men samtidig er den automatisk slik at alle kan bruke den" sier Henrik Buur, Product manager hos Witt A/S som er distributør av Sage i Skandinavia. "Når du først har stilt inn kvernen til din personlige smak, er du garantert at hver kaffekopp du brygger blir akkurat lik hver gang. Hvis det er det du ønsker."

"Å lage kaffe i verdensklasse i hjemmet har betydd årelange utfordringer og utallige tester. Men nå er den her...

Det er den første maskinen som kombinerer enkelheten ved de automatiske maskinene med presisjonen til verdens beste manuelle maskiner. Å lage latte-kunst er det eneste som står igjen å lære..."

To uavhengige varmelementer gir muligheten til å skumme melken samtidig som kaffen brygges. Ikke nok med at den automatiske melkeskummeren skummer melken perfekt i forhold til ønsket temperatur og konsistens, og i tillegg er den selvrensende!

"Produktene fra Sage™ er utviklet av den kompromisløse verdenskjente kokken Heston Blumenthal. I England har hans krav til kvalitet gjort Sage meget populært. Alle som kjenner til Heston, vet at han aldri vil inngå kompromis med kvaliteten på maten han lager - og det har han helller ikke gjort med disse produktene", sier Henrik Buur, Witt A/S.

The Oracle™ fra Sage™ er den ultimate espressomaskin til baristaer - eller for de som gjerne vil være det. Veil. pris 24.999,-

Powered by Labrador CMS