Kazam Tornado2

Pressemelding fra Kazam 25.februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

KAZAM lanserer sine første octo-core-mobiler

To telefoner i ny KAZAM Tornado2-serie

KAZAM, det europeiske mobiltelefonmerket, kunngjør i dag lanseringen av selskapets første octo-core smarttelefoner. De to nye mobiltelefonene – KAZAM Tornado2 5.5 og KAZAM Tornado2 5.0 – er flaggskipene i KAZAMs portefølje og vil bli lansert i hele Europa i andre kvartal.

Den avanserte KAZAM Tornado2 5.5 byr på følgende funksjonalitet:

"Vi gleder oss til å presentere våre første KAZAM octo-core smarttelefoner på verdens største mobiltelefonmesse. KAZAM Tornado2-serien leverer den ultimate mobilopplevelse for brukere som stiller høye krav til mobiltelefonen sin. Den er en mester på multitasking", forteller Michael Coombes, CEO, KAZAM.

Dagens kunngjøring følger opp nyheten om KAZAMs første LTE-telefon – KAZAM Thunder2 4.5L. I tillegg kommer KAZAM til å presentere seriene KAZAM Thunder2, KAZAM Trooper2 og KAZAM Life og med det tilby forbrukerne flere alternativer til gunstige priser.

James Atkins, CMO i KAZAM forteller "KAZAM er stolte over å presentere sine nye flaggskip innen smarttelefoner, og med det komplettere KAZAMs aktuelle portefølje. Vi i KAZAM fokuserer på mer enn bare produktet. Alle KAZAM-smarttelefoner, inkludert de nye octo-core-telefonene, leveres med KAZAM Rescue og skjermbeskyttelse."

Den nye KAZAM Tornado2-serien vil bli tilgjengelig i hele Europa – vi vil komme med landsspesifikke kunngjøringer etter hvert som telefonene blir tilgjengelige i handelen.

Powered by Labrador CMS