Pokémon Keldeo

Pressemelding fra Bergsala 31. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

OPPDAG DEN MYTISKE POKÉMON KELDEO

Nytt distribusjonsevent av Pokémon Keldeo i utvalgte Spaceworld-, GameStop- og TOYS”R”US-butikker over hele landet!

Fra første til ellevte oktober vil du få muligheten til å skaffe deg den mytiske Pokémon Keldeo! For å få tak i denne nyoppdagede Pokémon-karakteren tar du med deg ditt eksemplar av Pokémon Black Version eller Pokémon White Version samt en valgfri Nintendo DS- eller Nintendo 3DS-modell til en Spaceworld-, GameStop- eller TOYS”R”US-butikk. Kontakt gjerne din lokale butikk for flere detaljer om denne kampanjen. 

Keldeo er en utrolig sterk og fargerik Pokémon som ikke kan fanges på vanlig måte i spillet, så dette er din første og så langt eneste sjanse til å få tak i Keldeo. Så snart du har fått tak i Keldeo i sin Ordinary Form vil du kunne overføre den til de nye Pokémon-spillene, Pokémon Black Version 2 eller Pokémon White Version 2 når de finnes i butikk den 12. oktober.

I de nye Pokémon-spillene har du muligheten til å forvandle Keldeo til den nye formen Resolute Form ved å lære den signaturmanøveren Secret Sword. Du kommer med andre ord til å få en veldig mektig Pokémon tidlig i spillene, så pass på at du ikke går glipp av denne unike muligheten! Følgende kreves for å kunne få tak i Keldeo i sin Ordinary Form til ditt eksemplar av Pokémon Black Version eller Pokémon White Version mellom den 1.-11. oktober:

- Valgfri modell i Nintendo DS- eller Nintendo 3DS-familien - Pokémon Black Version eller Pokémon White Version - Du må ha fått Pokédex i spillet - Maksimalt elleve Wonder Cards i samlingen din

Mer informasjon om Pokémon Keldeo og dette eventet finner du her: http://www.nintendo.no/arkivet/2012/120931-1

Powered by Labrador CMS