LG G2 Mini

Pressemelding fra LG Electronics 24. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG G2 MINI – DEN FØRSTE KOMPAKTE MOBILEN I G-SERIEN

LG Electronics presenterer selskapets første kompakte smarttelefon i G-serien, G2 Mini, på Mobile World Congress (MWC) 2014. G2 Mini er utformet som en mindre versjon av den prisbelønte LG G2 og introduserer G2 sine påkostede brukerfunksjoner og design til et bredt publikum. G2 Mini beholder også det innovative Rear-Key-designet, som først ble introdusert i G2. Noen av brukernes absolutte favoritter blant funksjonene i G-modellenes grensesnitt, som for eksempel KnockOn, Guest Mode og Plug&Pop, vil også være tilgjengelig i G2 Mini, for å gjøre disse fordelene tilgjengelig for en bredere målgruppe.

– G2 Mini handler om å ta det beste av brukeropplevelsen fra vår prisbelønte toppmodell G2 til en mer kompakt mellomklasse-modell og på denne måten gi millioner av kunder muligheten til å ta en del av LGs førsteklasses opplevelse, sier Susanne Persson, nordisk produktspesialist for mobiler i LG Electronics. G2 Mini gir den perfekte balansen mellom moderne design og praktisk brukeropplevelse i en kompakt størrelse, uten kompromiss av ytelsen, fortsetter hun.

Kompakt ytre – stor skjerm – kraftig batteri

Skjermstørrelsen i smarttelefonmarkedet øker jevnlig. Blant toppmodeller er skjermer ofte 5 tommer eller større og i mellomklasse-segmentet er skjermene ofte på rundt 4,5 tommer. Med en skjerm på 4,7 tommer og optimalisert maskinvare som er enestående i sin klasse, forventes G2 Mini å møte forbrukernes etterspørsel etter en hendig smarttelefon, til en bra pris med skjerm, maskinvare og batteri i toppklassen.

Den store skjermen på 4,7 tommer og batteri på 2440 mAh er begge ledere i sin klasse, samtidig som den lyssterke og fargerike IPS -skjermen og kraftig firekjernes prosessor, gir en enestående brukeropplevelse. I tillegg kommer G2 Mini med Android 4.4 KitKat, for å gi den mest mulig oppdaterte og optimaliserte Android-opplevelsen.

Tilgjengelighet

LG G2 Mini forventes å være tilgjengelig i løpet av andre kvartal 2014. Detaljer rundt pris og tilgjengelighet vil kommuniseres nærmere lansering.*

Mer informasjon om de nyheter som presenteres under Mobile World Congress 2014 finnes i det globale presserommet: www.lgnewsroom.com/mwc2014

Tekniske spesifikasjoner*

· Prosessor: 1,2 GHz Qualcomm Quad-Core MSM8926 (LTE), MSM8226 (3G)

· Billedskjerm: 4,7-tommer qHD IPS (960 x 540)

· Minne: 8GB eMMC / 1GB RAM / SD Card Slot opp til 32 GB

· Kamera: Bak 8.0MP / Front 1.3MP

· Batteri: 2,440 mAh (avtagbart)

· Operativsystem: Android 4.4 KitKat

· Størrelse: 129,6 x 66,0 x 9,8mm

· Vekt: 121g

· Nettverk: Cat. 4 & VoLTE / Cat. 3(LATAM), HSPA+ 21Mbps (3G)

· Tilkobling: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n), A-GPS, NFC

· Farger: Svart, hvit (gjelder Norden)

· Øvrig: KnockCode, Plug & Pop, Guest Mode, Clip Tray, Quick Window m.fl.

Powered by Labrador CMS