LG Optimus F5

Pressemelding fra LG Electronics 25. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG OPTIMUS F5 – EN 4G-TELEFON FOR FOLKET

LG Electronics presenterer sin nye Optimus F-serie under Mobile World Congress i Barcelona og styrker dermed sitt sortiment av 4G-smarttelefoner. Med F-serien deler LG sine bransjeledende kunnskaper om LTE med de store massene. Gjennom svært konkurransedyktig prisede smarttelefoner kan alle nyte høye hastigheter og en brukeropplevelse utenom det vanlige. Den første modellen i F-serien som slippes i Norden er Optimus F5, den antas å være tilgjengelig fra og med andre kvartal i år.

– LG fortsetter å vise bransjen veien fremover med nye 4G-innovasjoner, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for Mobile Communications hos LG. Den nye Optimus F-serien er høytytende 4G-smarttelefoner for folket, med det beste fra vår store patentbank kombinert med nye spennende funksjoner.

Optimus F5 er en 4G LTE-smarttelefon med en IPS-skjerm på 4.3 tommer. Under dekselet sitter en 1,2 GHz Dual-Core-prosessor og et kraftig 2,150 mAh-batteri. Modellen leveres med den siste Androidversjonen Jelly Bean (4.1.2) og har en rekke smarte brukerfunksjoner, som QSlide og Live Zooming, som tidligere bare har vært tilgjengelige hos LGs toppmodeller. 

QSlide kommer i en oppdatert versjon der brukeren nå kan kjøre to applikasjoner i fullskjermmodus samtidig. Brukeren kan selv forandre størrelse, posisjon og gjennomsiktighet på alle QSlide-kompatible apper. Oppdateringen innebærer at QSlide nå kan brukes for appene video, nettleser, memo, kalender og kalkulator. Live Zooming lar brukeren zoome i en film mens den spilles, en funksjon som tidligere bare har vært tilgjengelig hos LG Optimus G. Optimus F5 inneholder i tillegg funksjoner som QuickMemo, QTranslator, Video Wiz og Safety Care.

– Bruken av 4G-produkter kommer til å eksplodere i 2013, og med Optimus F-serien sender vi et klart budskap til alle konsumenter om at 4G ikke lenger bare er for spesielt innvidde, men at det er tilgjengelig for alle smarttelefon-brukere, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for Mobile Communications hos LG.

Pris og tilgjengelighet

Optimus F5 forventes å være tilgjengelig i Norge i løpet av andre kvartal i 2013. Mer detaljert informasjon om pris og salgsstart kommer senere. 

Optimus F5 spesifikasjoner:

·  Operativsystem: Android Jelly Bean 4.1.2

·  Prosessor: 1.2 GHz Dual-Core

·  Skjerm: 4.3-inch IPS (256 ppi)

·  Størrelse: 126.0 x 64.5 x 9.3mm

·  Minne: 8 GB / 1 GB RAM / microSD (opp til 32GB)

·  Kamera: 5.0 MP AF / 1.3 MP

·  Batteri: 2,150mAh

Powered by Labrador CMS