LG Optimus L-serien

Pressemelding fra LG 1. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG presenterer ny designserie med mobiltelefoner

LG Electronics fortsetter i designsporet i 2012 og lanserer Optimus L-serien, en helt ny og stilren serie med smarttelefoner. Først ut er Optimus L3, en smidig androidmobil i et lite format.

På Mobile World Congress 2012 presenterer LG Electronics sin nye L-serie som består av tre nye smarttelefoner med designfokus. L-serien kjennetegnes av et tidløst designspåk, rette linjer og smakfulle detaljer som vil diffrensiere LG i forhold til konkurrentene. LGs styrke innen design har tidligere kommet til uttrykk i form av Optimus Black og nå senest med PRADA Phone by LG 3.0

– Design har alltid vært en av de mest avgjørende faktorene for brukere når de velger ny telefon. Når det gjelder smarttelefoner har vi en tendens til å fokusere på det tekniske, men med L-serien går LG tilbake til selskapets røtter og setter design i førersetet, sier Kristoffer Ejebro, produktspesialist i LG Electronics.

Et stilsikkert designspråk

L-seriens designspråk består av fem estetiske elementer: en moderne form skapt for å gi brukeren et behagelig grep, en smal og elegant profil med knapper som er smidig integrert i designet for en optimert knappeoppstilling. Telefonen har til og med fått subtile metalldetaljer og en smakfull formgiving som gjør at den skiller seg ut litt ekstra.

Optimus L3 – smidig og funksjonell i svart og hvit

På Mobile World Congress  presenterer LG tre nye smarttelefoner i L-serien. Optimus L3 E400 er først ut på det norske markedet og lanseres i mars. Telefonen kommer i to farger – svart og hvit – og har alt som kan forventes av en smarttelefon, men i et lite format. Med kamera, GPS, FM-radio, Bluetooth og Android 2.3 Gingerbread dekker Optimus L3 mange bruksområder. Optimus L3 passer perfekt for dem som ønsker en liten, smidig og lekker smarttelefon, men som ikke vil si farvel til funksjonaliteten. Skjermen er på 3,2 tommer, men leverer til tross for sitt kompakte design, en veldig god bildeopplevelse.

I løpet av første halvdel av 2012 kommer det ytterligere to modeller i L-serien, Optimus L5 som har en 4-tommers skjerm, og Optimus L7 som har en 4,3-tommers skjerm. Både L5 og L7 vil lanseres med Android 4.0 Ice Cream Sandwich som operativsystem.

Pris og tilgjengelighet

Optimus L3 vil være tilgjengelig på det norske markedet i mars til en veiledende pris på 1390 kroner inklusive moms.

Bilder kan lastes ned på: http://www.lg.com/no/om-lg/press-and-media/mediaarkiv.jsp (skriv ”E400” i søkeruten til høyre)

Tekniske spesifikasjoner:

Operativsystem: Android 2.3 Gingerbread    

Internt minne: 2 GB ROM (384 MB RAM)    

Farger: Svart og hvit    

Skjermstørrelse: 3,2 tommer    

TFT LCD skjerm, kapasitiv touch    

Kamera: 3 MP    

800 Mhz prosessor    

Batteri: 1540 mAh    

Stand-by-tid: ca. 300 timer (3G)    

Samtaletid: ca. 390 minutter (3G)

Powered by Labrador CMS