Libratone AirPlay

Pressemelding fra Libratone 27. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Libratone lanserer ny stilren, bærbar AirPlay®-høyttaler: Kompromissløs, trådløs og svært enkel

Libratone lanserer i dag Libratone Zipp, den aller første virkelig kompromissløse og enkle trådløse høyttaleren.

Den elegante og kompakte bærbare høyttaleren Libratone Zipp er den første og eneste enheten av sitt slag som støtter ytelsen og brukervennligheten til AirPlay - uten å måtte bruke eksisterende WiFi-nettverk og avanserte oppsett. Takket være Libratones PlayDirect™-teknologi.

Med den lille, batteridrevne Libratone Zipp kan du ta med deg den trådløse musikkopplevelsen din utendørs, uten å være avhengig av trådløse nettverk. Fullt oppladet leverer høyttaleren opp til åtte timer med kablet tilkobling og fire timer med trådløs tilkobling.

Libratone Zipp gir mulighet for å spille musikk hvor som helst og når som helst. Den har utskiftbare, elegante ulltrekk i åtte kraftige farger for enhver smak og anledning. På lik linje med de andre høyttalerne fra Libratone, fungerer Libratone Zipp sømløst med iPad, iPhone, iPod touch og Mac, samt PC.  

– Vi ville designe en høyttaler som gjør kvalitetslyd både trådløs og bærbar, sier Tommy Andersen, administrerende direktør i Libratone.

– På samme måte som et par hodetelefoner kan du ta med deg Libratone Zipp overalt. Teknologien bak PlayDirect gjør Libratone Zipp til en kompromissløs, trådløs, bærbar høyttaler. Aldri har det vært lettere å slippe musikken fri! 

Videreutviklet AirPlay PlayDirect™ er en innovativ teknologi utviklet for Libratone Zipp, som gjør det mulig å strømme musikk med eller uten et hjemmenettverk. Denne teknologien, som kun er for Libratone, er enkel i bruk og en ideell løsning utendørs, det være seg i parken, på stranden eller på hyttetur.

PlayDirect™ fungerer sammen med AirPlay-teknologi og oppretter en Wi-Fi-tilkobling mellom Libratone Zipp og en kompatibel enhet, for eksempel en iPhone, iPod Touch, iPad eller datamaskinen. Ved enten å være tilkoblet med AirPlay eller PlayDirect™, så er Libratone Zipp klar til å levere lydopplevelser av høy kvalitet.

Tidløst design

Libratone Zipp har et moderne design med skandinavisk preg og kommer i et bredt utvalg av farger: Salty Grey, Pepper Black, Pineapple Yellow, Rasberry Red, Passion Pink, Plum Purple, Petrol Blue og Ice Blue. Libratones karakteristiske trekk i italiensk kvalitetsull selges også separat og er raskt og enkelt å skifte selv. Høyttalerne har et håndtak i lær, som i kombinasjon med den stilrene sylinderformen skaper et minimalistisk og tidløst uttrykk, som kjennetegner den skandinaviske designen.

A 360° sound experience Libratones patenterte FullRoom™-teknologi gir en 360-graders lydopplevelse, skapt av spesialdesignede, aktive enheter i høyttaleren. I motsetning til konvensjonelle stereohøytalere som skaper en ”sweet spot” foran høyttalerne, sørger FullRoom-teknologien for å spre lyden i alle retninger, for en enestående lydopplevelse - uansett hvor lytteren befinner seg. I motsetning til vanlige høyttalere har ikke Libratone Zipp noen for- eller bakside, noe som betyr at alle rundt høyttaleren blir omgitt av musikk på en like god måte. For ytterligere å optimalisere musikkopplevelsen kan du laste ned Libratones app. Den gir mulighet til å tilpasse høyttalerens lydbilde til din smak.

– Libratone Zipps runde fasong er et eksempel på hvordan design og funksjonalitet kan gå hånd i hånd. Sylinderformen sammen med FullRoom-teknologien, gjør Libratone Zipp til en sosial høyttaler, som involverer alle i musikkopplevelsen, sier Kristian Krøyer, kreativ leder i Libratone. 

– De utskiftbare fargetrekkene gjør samtidig Libratone Zipp til et designobjekt som varer over tid, sier han.

Tilgjengelighet

Libratone Zipp i fargene Salty Grey eller Raspberry Red selges eksklusivt i Apple Stores og Apple Online Store fra oktober 2012 for kr 2999,- inkl. moms.

Libratone Zipp leveres også i sett med tre farger, som gir deg to ekstra ulltrekk. Den elegante Classic Color Collection kler Libratone Zipp i Pepper Black, Petrol Blue og Raspberry Red. Den friske Funky Color Collection inneholder ulltrekk i fargene Pepper Black, Passion Pink, Pineapple Yellow. Libratone collection boxes selges både hos Apple Stores, Apple Online Store og et bredt utvalg av forhandlere fra oktober 2012 for kr 3399,- inkl. moms.

I Libratone AirPlay-familien finnes også Libratone Lounge, et ekte high-end musikksystem for stuen din, og Libratone Live, som er en allsidig høyttaler som har vunnet CES Innovations 2012 og Engineering Award.

Både Libratone Live og Libratone Lounge får PlayDirect-funksjonalitet gjennom firmwareoppdatering i løpet av fjerde kvartal 2012.

Powered by Labrador CMS