Ultimate Ears UE BOOM

Pressemelding fra Logitech 22. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lanserer verdens første sosiale høyttaler

—I dag lanserer Ultimate Ears UE BOOM, en sosial musikkspiller som kombinerer bekvemmeligheten med digital musikk med sosiale funksjoner.

UE BOOM er verdens første sosiale musikkspiller, og lar deg enkelt koble din UE BOOM trådløst med dine venners spillere ved bruk av gratis-appen UE BOOM (tilgjengelig for både iOS og Android). Brukerne kan selv bestemme om de vil ha stereo-to-stereo-versjon eller tradisjonell høyre/venstre-stereo. UE BOOM er også den første batteridrevne spilleren som tilbyr 360-graders lyd. Med et oppladbart 15-timersbatteri og vannavstøtende overflate er det enkelt og trygt å nyte musikk overalt.

For kresne musikere

Etter å ha jobbet med de mest kresne ørene i musikkverdenen i over 20 år, har Ultimate Ears satt seg som mål å forandre måten folk hører på sin favorittmusikk. UE BOOM er deres siste produkt i serien spesialdesignet med dette for øyet.

–Den digitale verdenen har forandret hvordan vi hører på våre favorittsanger og måten vi forholder oss til musikk på. Online musikktjenester har gjort tilgangen til musikk enklere, mens det til nå har vært en utfordring å dele musikken med andre. UE BOOM løser dette problemet, den er designet for å ta musikken ut i verden, sier Rory Dooley, general manager i Ultimate Ears.

I forbindelse med lanseringen av UE BOOM har Ultimate Ears initiert The Social Music Experiment, et skråblikk på hvordan musikk påvirker sosiale miljø. Eksperimentet vil dokumenteres via JASH comedy network på YouTube (www.youtube.com/JASH), og første episode vil bli vist 28. mai.

Pris og tilgjengelighet

UE BOOM forventes å være tilgjengelig i Apple Retail Stores og  www.ultimateears.com over hele Europa fra og med i dag, til en veiledende pris på 1.695 NOK. For mer informasjon, vennligst se www.ultimateears.com.

Powered by Labrador CMS