Microsoft Lumia 535

Pressemelding fra Microsoft 20. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå kommer Microsoft Lumia 535 i norske butikker

22. januar er det salgsstart for en smart og kraftfull telefon – til  godt under tusenlappen.

Microsoft kan i dag melde at offisiell salgsstart for Microsoft Lumia 535 i Skandinavia blir torsdag 22. januar. Da blir den kraftfulle telefonen tilgjengelig i norske butikker, til en anbefalt pris på bare 899 kroner, inklusive moms. Lumia 535 kommer med den nyeste versjonen av operativsystemet Windows Phone 8.1, som også inngår i den pågående Denim-oppdateringen som gir tilgang til en mengde funksjoner og forbedringer som er eksklusive for Lumia-familien.

Med flere intergrerte Microsoft-opplevelser i toppklassen, et frontkamera på fem megapiksler med vidvinkel og en femtommers skjerm, til en pris de fleste kan takle, bidrar Lumia 535 til at flere kan gjøre enda mer av det de ønsker med sin smarttelefon, til en lavere kostnad.

På telefonen:

• Innebygget Skype-integrasjon, som gjør det mulig å veksle enkelt mellom lyd- og videosamtale, og et frontkamera med fem megapiksler og vidvinkel som gir plass til flere i videosamtalen – eller muliggjør enda bedre selvportrett.

• Den forhåndsinstallerte Microsoft Office-pakken gjør det enkelt å lese, redigere og dele Word-, Excel-, og Powerpoint-dokumenter og OneNote-filer, uansett hvor du befinner deg.

• Kostnadsfri skylagring på 15 gigabyte med OneDrive gjør det enkelt og sikkert å synkronisere bilder, videoer og dokumenter.

• Innebygget Microsoft Outlook gir enkel tilgang til både privat- og jobbmail.

• Skjerm på fem tommer med qHD-oppløsning gjør det behagelig å jobbe, eller se film og bilder.

” Innovasjon skal være tilgjengelig for alle, og dette muliggjør vi gjennom å forene de aller fremste Microsoft-tjenestene, som er forhåndsinstallert uten ekstra kostnad, et frontkamera med vidvinkel og fem megapikslers oppløsning, og en romslig femtommers qHD-skjerm –til en svært attraktiv pris”, sier Jo Harlow, globalt ansvarlig for telefoner i Microsoft.

Lumia 535 kommer i Norge til å selges i fargene svart, hvit og cyan. Anbefalt utsalgspris er på 899 NOK inklusive moms og før operatørkostnader.

Powered by Labrador CMS