Raumfeld Soundbar

Pressemelding fra Raumfeld 27. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Raumfeld Soundbar kombinerer spennende film- og TV-lyd med hifi-musikkstrømming for flere rom

Den WiFi-aktiverte Soundbar-enheten bruker eksklusive drivere som dekker hele frekvensspekteret og 3D-lydteknologi for kompromissløs avspilling med TV, filmer og musikk

Raumfeld, produsentene av hifi-strømmehøyttalere for flere rom, lanserer Raumfeld Soundbar i Storbritannia i slutten av september. Avanserte lydkomponenter sammen med strømmeteknologi for flere rom, intuitive kontroller og en elegant design gjør Raumfeld Soundbar til en komplett sonisk løsning for moderne hjem.

Sammen med den inkluderte subwooferen produserer Soundbar-enheten en krystallklar og dynamisk lyd med et kraftig bassfundament – det perfekte lydbildet for TV, filmer og musikk.

Raumfeld Soundbar kan nå forhåndsbestilles for kr 11 999,– og kommer med en verdikupong som gir tre måneders bruk av musikkstrømmetjenesten TIDAL HiFi, pluss gratis frakt.

Virkelig «wunderbar»

Den tyskkonstruerte Soundbar-enheten bruker sofistikert 3D-lydteknologi sammen med seks eksklusive drivere som dekker hele frekvensspekteret. Dette forvandler TV-programmer og filmer til en fengslende sanseopplevelse. Systemets spesielt brede lydbilde skaper en optimal kombinasjon eller «sweet spot» som er stor nok til å inkludere alle i rommet. Den elegante allsidige enheten, som er tilgjengelig i matt svart eller silkehvitt, har et lakkert trekabinett med innslag av børstet aluminium. Den spiller av musikk med den samme naturlige tonen og brede panoramaet av lyd som filmmusikk.

Det er enkelt å konfigurere systemet: HDMI med ARC gjør det mulig å koble sammen Soundbar-enheten og TV-en med én enkelt HDMI-kabel, mens CEC gjør at systemet kan betjenes med en standard TV-fjernkontroll. Etter en innledende tilkoblingsprosedyre skaper subwooferen automatisk en trådløs forbindelse til Soundbar-enheten hver gang begge slås på.

Fremtidens subwoofer: elegant, trådløs og lett å plassere

For fullt lydvolum og rik bass understøttes Soundbar-enheten av en subwoofer i en innovativ flat design. En elegant, tynn kapsel som utfyller Soundbar-enheten perfekt gjøres mulig ved bruk av tre 130 mm langtrekkende bassdrivere i stedet for én enkelt stor woofer. Med sine 200 watt byr Raumfeld Subwoofer-enheten på ren og slagkraftig bass, og kan fullt og helt måle seg med sine større og mindre elegante motstykker.

Subwooferen kobler seg trådløst og automatisk til Soundbar-enheten via en dedikert 5 GHz radiobane uten forsinkelser, slik at bare én strømkabel er nødvendig for å betjene systemet. Subwooferens evne til å motta signaler opptil 10 meter fra Soundbar-enheten gjør systemet enda mer fleksibelt med tanke på romplassering. Du kan skyve subwooferen under en sofa eller plassere den diskré bak en hylle i enten loddrett eller vannrett stilling – den er lett å tilpasse til ethvert interiør.

Strømming for flere rom

Raumfeld Soundbar tilbyr mer enn bare realistisk film- og TV-lyd: Det er et glimrende alternativ for hifi-entusiaster. Banebrytende strømmeteknologi støtter til og med tapsfrie filer for lyd i CD-kvalitet. Raumfeld samarbeider med en rekke strømmeselskaper, inkludert Spotify, TIDAL og Napster, og gir dessuten tilgang til mange Internett-radiostasjoner. For enda flere muligheter kan du bruke en smart-TV til å spille av musikk fra YouTube og diverse strømmetjenester støttet av TV-ens operativsystem.

Alle Raumfelds omfattende strømmefunksjoner og funksjoner for flere rom kan kontrolleres enkelt og intuitivt med den gratis Raumfeld Controller-appen for iOS- og Android-smarttelefoner og -nettbrett. En fjernkontroll formet fra den samme børstede aluminiumen som Soundbar-enheten og subwooferen følger også med, og kan brukes til å kontrollere viktige avspillingsfunksjoner. Fire forhåndsinnstillingsknapper på fjernkontrollen gir umiddelbar tilgang til favorittstrømmer. Dermed blir det enkelt å fylle rommet med musikk uten å åpne appen.

Raumfeld Soundbar-enheten fungerer sømløst sammen med andre Raumfeld-enheter i et oppsett over flere rom. Spill den samme musikken perfekt synkronisert på alle enheter, eller ulike spor i ulike rom for en utrolig fleksibel lydopplevelse som dekker hele hjemmet ditt.

Priser og tilgjengelighet

Soundbar-enheten og subwooferen er tilgjengelig i matt svart og silkehvitt fra slutten av september for kr 11 999,– (inkl. 20 % mva.) for settet. Gratis frakt er tilgjengelig via nettbutikken: https://www.raumfeld.com/en/wireless-soundbar.html

Soundbar-enheten kan forhåndsbestilles her

I likhet med alle Raumfeld-produkter kan Raumfeld Soundbar-enheten returneres innen åtte uker etter kjøpet hvis du ikke er fullstendig overbevist om høyttalernes eksepsjonelle lydkvalitet og strømmefunksjon.

Tekniske spesifikasjoner

Soundbar:

•       Innebygd forsterker i klasse D aktiverer 6 x 70 mm mellomtonedrivere med 180 watt

•       Bredt lydbilde for altomfattende lyd fra alle lytteposisjoner

•       Balansert innstilling og førsteklasses lydkomponenter resulterer i presis, kildetro musikkavspilling

•       HDMI ARC med CEC for maksimale tilkoblingsmuligheter med minimalt med kabler og enkle kontroller

•       Avspilling kontrollert via en gratis Raumfeld Controller-app og medfølgende fjernkontroll i aluminium med fire forhåndsinnstillingsknapper

•       Volum og styrke kan kontrolleres med en standard TV-fjernkontroll takket være HDMI med CEC

Subwoofer:

•       200-watts forsterker i klasse D med 3 x 130 mm langtrekkende bassdrivere med kapasitet til et imponerende startpunkt på 35 Hz

•       Innovativ flat design for enkel romplassering

Soundbar-enheten kan enkelt og raskt integreres i et eksisterende Raumfeld-system over flere rom.

Powered by Labrador CMS