Sharp DK-KP85PH

Pressemelding fra Sharp 25. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sharps nye HiFi-system DK-KP85PH gir kraftig lyd i et iøyenfallende design

DK-KP85PH fra Sharp er et nytt, kraftig og stilig HiFi-system som uten problemer spiller all musikk - i alle formater - til og med trådløst via Bluetooth. Alt med virkelig god lyd.

Høykvalitets lyd uavhengig av filformat

To kraftige forsterkere sikrer høy effekt (2 x 25W RMS), og med riktige HiFi-innstillinger for bass, diskant og XBASS får du virkelig høykvalitets HiFi-lyd. Utover at kan du lade iPaden, iPhonen eller iPoden mens du spiller fra den, er DK-KP85PH også utstyrt med Bluetooth, slik at du kan streame musikk trådløst. I tillegg til dette spiller DK-KP85PH musikkfiler (MP3/WMA) via USB-minne eller CD (standard/CD-MP3/-WMA), eller fra den innebygde FM/AM-radioen med RDS og 40 forhåndsinnstillinger for lagring av dine favorittstasjoner.

– Vårt nye alt-i-ett HiFi-system med førsteklasses lydkvalitet er kraftigere enn andre modeller på markedet, og det lekre designet med pianosvart finish gjør at den passer inn overalt, fra miljøer som elegante hjem til moderne kontorer, sier Per-Martin Öhman, Nordic Product Manager hos Sharp Electronics Nordic.

Slankt design som kan festes på veggen

DK-KP85PH er så lett og tynn at den enkelt kan monteres på veggen eller plasseres frittstående, og trekker svært lite strøm med et strømforbruk på kun 0,4W, med automatisk avstenging når du ikke har brukt systemet på 15 minutter.

Tilbehør som følger med er fjernkontroll og iPad-stativ. Modellen er også tilgjengelig uten Bluetooth, og da heter den; DK-KP82PH.

Både DK-KP85PH og DK KP82PH, såkalte alt-i-ett HiFi-system, er nå tilgjengelig i norske butikker.

Powered by Labrador CMS