Sony Xperia E5

Pressemelding fra Sony Mobile 31. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Med Sonys ikoniske design og ytelse gjør Xperia E5 hverdagen enklere

• Laget for å gi høy ytelse med effektiv prosessorkraft, utvidet minne og opptil to dagers batteri.

• Sonys mottakelige kamera tilpasser seg automatisk til omgivelsene, og gir skarpe og livlige bilder.

• Med et lekkert Sony-design, og det mest tilgjengelige og intuitive Xperia-brukergrensesnittet til nå, gjør nye E5 hver eneste oppgave enklere og mer behagelig.

I dag lanserer Sony Mobile Communications («Sony Mobile») nye Xperia E5 - en morsom og brukervennlig smarttelefon, med avansert ytelse og Sonys kamerateknologi. Den nye telefonen har en tilgjengelig og overkommelig pris.

– Xperia E5 er en kompromissløs løsning på smarttelefon-mulighetene til denne delen av markedet, sier Tsutomu Sato, Director of Product Marketing hos Sony Mobile Communications. – Den passer perfekt for de som ønsker seg ytelsen, kamerateknologien og designet som ofte forbindes med de mer avanserte modellene til en rimeligere pris.

Ytelse du kan stole på, med tre elementer som gir deg kraft til å gjøre mer, og en rask prosessor, stor lagringskapasitet og et batteri som holder i opptil to dager1.

Kombinasjonen av ytelse og kraft underbygges av MediaTek MT6735-prosessor. Avansert Quad-core-plattform og rask 4G LTE-evner gir en oppslukende følelse, både når det kommer til multimedia, gaming og internett. Det er også enkelt å laste ned og lagre innhold. Nye E5 har muligheter for å utvide minnet med hele 200 GB med microSD-kort, slik at du enkelt kan lagre viktige apper, musikk, bilder og spill. Xperia E5 har lang batterilevetid, og du kan lett laste ned apper, strømme video eller surfe på sosiale medier i opptil to dager før du må lade telefonen.

Den nye modellen er tilgjengelig i «grafittsvart» og hvit, og har en slank formfaktor på 8,2 millimeter. Mobilen passer godt i hånden og veier kun 147 gram.

Alltid vakre bilder – nå er det enklere enn noensinne å ta flotte bilder med smarttelefon

Sony Xperia E5 gjør det ikke bare enkelt å ta gode bilder med smarttelefon. Både kameraet bak, som har 13 megapiksler, og frontkameraet med 5 megapiksler gjenkjenner hvor og hva du prøver å fange. «Auto Scene Recognition» analyserer forholdene uansett om du tar en selfie eller et matbilde. Kameraet justerer innstillingene slik at du kan ta kvalitetsbilder, og med den ekstra muligheten for HDR er du sikret skarpe og slående bilder.

Kameraet har et grensesnitt med swipe-kontroll som gjør det enkelt å bytte mellom forskjellig modus, og med den helt nye deleknappen kan du enkelt laste opp bildene på Instagram, Twitter eller Facebook med kun få tastetrykk.

Det bare funker – ta farvel med trege tilkoblinger, fryst skjerm og nedlastninger som aldri blir ferdig

«Smart Cleaner» jobber i bakgrunnen for å sikre at din Xperia E5 har maks kraft hele tiden, og fjerner ubrukte prosesser og cache-data. Resultatet er en flytende opplevelse og en telefon som holder lenger.

«Xperia Tips», som introduseres midt i Xperia-porteføljen for 2016, er din nye personlige assistent. Den hjelper deg med å få mest mulig ut av din Xperia E5 ved at den intelligent justerer seg til dine preferanser, og gir deg relevante tips rett på skjermen.

Med «Introduksjon til Xperia» får du hjelp til å sette opp og komme i gang med den nye telefonen i løpet av få minutter.

Xperia E5 er tilgjengelig i utvalgte markeder i Europa, Latin-Amerika, Midtøsten og Afrika fra slutten av juni 2016.

Powered by Labrador CMS