Sony Xperia ZR

Pressemelding fra Sony Mobile 13. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Xperia™ ZR fra Sony Mobile gjør deg i stand til å filme i full HD under vann

Sony Mobile introduserte i dag Xperia ZR, som med den høyeste grad av vannbestandighet gjør deg i stand til å ta bilder og videoopptak i full HD kvalitet under vann. Android telefonen kommer med et 4.6” HD Reality display, 13 megapiksels fast-capture kamera, Qualcomm® Snapdragon™ S4 Pro quad-core 1.5 GHz prosessor, og 4G LTE tilkobling.

“Xperia ZR flytter grensene for hvor og hvordan brukerne kan utnytte sin smarttelefon til det fulle. Gjennom å kombinere Sonys industriledende kamerateknologi med den høyeste grad av vannbestandighet, sørger Xperia ZR for at du aldri igjen går glipp av et kameraøyeblikk med din telefon,” sier kommunikasjonsansvarlig i Sony Mobile Norge Erik Sandsmark.

“Med det beste av Sonys teknologi, media applikasjoner og enkel one-touch tilkobling med flere NFC-kompatible enheter enn noen gang tidligere, gir Xperia ZR en unik opplevelse for brukeren,” fortsetter Sandsmark. 

Slank, men robust

Xperia ZR er en slank og elegant telefon, men er likevel bygd for å tåle aktiv bruk, inn og ut av vannet. I tillegg til å være støvbestandig møter denne vanntette* telefonen kravene for IP55 og IP58 klassifisering, hvilket betyr at den kan oppholde seg på 1.5 meters dybde i opptil 30 minutter i ferskvann. Kombinert med Sonys kamerateknologi kan telefonen ta bilder og video i full HD under vann. Kameratasten gjør deg også i stand til å raskt ta bilde, selv fra en låst skjerm, slik at du aldri igjen går glipp av et minneverdig kameraøyeblikk.

Sonys “Exmor RS for mobile” bildesensor med HDR (High Dynamic Range), for både foto og video, gjør at Xperia ZR fanger øyeblikkene i all slags vær og vind. Superior Auto mode kombinerer “Scene Recognition” med en høykvalitetsytelse for bildeprosessering (HDR og støyreduksjon) slik at du automatisk får optimale innstillinger for opptaket. I tillegg gir “burst mode” deg mulighet for å ta et ubegrenset antall bilder med en takt på 15 bilder per sekund.

Xperia ZR kommer også med STAMINA Mode, som signifikant forlenger batterilevetiden. Modusen gir telefonen en stand by tid på fire ganger eller mer ** gjennom at den automatisk stopper applikasjoner som trekker mye strøm når skjermen er av, og automatisk starter disse opp igjen når skjermen slås på. 

Unik seeropplevelse

Med en sylskarp 4.6” HD Reality Display drevet av Mobile BRAVIA Engine 2, som bruker kontrastforsterkende funksjonalitet fra teknologien til Sony BRAVIA TV, og et OptiContrast™ panel gir Xperia ZR brukeren en unik seeropplevelse.

OptiContrast™ panelet reduserer refleksjon og gir et klarere bilde, selv i sterkt sollys. Gjennom å fjerne sensorlaget og heller integrere sensoren direkte i glasset, økes skjermresponsen, slik at dine berøringer blir både mer effektive og mer intuitive. Og med Sonys unike prediksjonsfilter, som bedre fanger opp dine fingerberøringer, er navigering på Xperia ZR betryggende enkelt. 

Nyt Sonys underholdning

Applikasjonene for “WALKMAN”, Album og Movies lar deg utforske innhold både online og offline gjennom et enkelt tilgangspunkt, som også gir deg mulighet for nye måter å dele innhold på. “WALKMAN” applikasjonen gir tilgang til all din nedlastede musikk, samt et bibliotek av mer enn 20 millioner sanger fra “Music Unlimited”***, samt integrasjon med Facebook. Album applikasjonen gir enkel tilgang til Facebook-venners bilder, og muligheter for å søke etter bilder etter lokasjon. En ny funksjon i denne applikasjon er “Faces”, som gjenkjenner og sorterer ansikter fra ditt fotoalbum slik at du enkelt kan merke eksisterende kontakter eller legge til navn på kjente fjes.

Enkel deling

One-touch funksjonene lar deg enkelt dele musikk, bilder og videoer fra din smarttelefon til en rekke NFC-kompatible Sony enheter, inkludert høyttalere, hodetelefoner, nettbrett, datamaskiner og TV apparater.

Det nye Stereo Bluetooth™ Headset SBH50 er et avansert applikasjonskompatibelt trådløst headset med innebygd FM radio, OLED display og one-touch tilkobling for trådløs streaming av lyd. Her trenger en kun å berøre hodetelefonene med telefonen én gang for å koble de to enhetene sammen, slik at du kan ta telefoner eller høre på musikk. SBH50 er tilgjengelig i både sort og hvit farge. Xperia ZR kommer også med ladestasjonen Charging Dock DK28.

Nøkkelfunksjoner for Xperia ZR

Xperia ZR vil lanseres i andre kvartal av 2013 og kommer i fargene sort, hvit, rosa og mint.

* I henhold til IP55 og IP58, er Xperia ZR beskyttet mot støv og tåler vann. Gitt at telefonen er lukket (i), er den beskyttet mot lavtrykks sprut med vann fra alle kanter i henhold til IP 55; og/eller (ii) kan bli holdt under 1.5 meter ferskvann i opp til 30 minutter i henhold til IP 58. Telefonen er ikke bygd til å flyte eller arbeide under vann utover de krav IP55 eller IP58 klassifisering medfølger. For å lese mer se;www.sonymobile.com/testresults

** Basert på tester gjort med standardinnstillinger, standardkontoer og applikasjoner for Skype™ og Twitter lastet ned til telefonen. Jo flere applikasjoner installert, jo større effekt av Battery STAMINA Mode.

*** Sony Entertainment Network-tjenester er ikke alle tilgjengelig i alle regioner. For flere detaljer se; www.sonyentertainmentnetwork.com

Powered by Labrador CMS