Samsung Serif TV

Pressemelding fra Samsung 14. november 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung Serif TV: Julegaven til den som elsker design

Samsung Serif TV har fått internasjonal anerkjennelse for sitt særegne design. TVen passer godt inn i det minimalistiske, skandinaviske hjemmet.

For den som er interessert i interiør og som setter pris på kvalitet, design og den nyeste teknologien er Samsung Serif TV et flott julegavetips.

Serif TV er designet av den franske designduoen Erwan og Ronan Bouroullec og ble lansert under London Design Festival i fjor. Siden har TVen fått internasjonal anerkjennelse i designbransjen. Blant annet ble Serif TV tildelt designmagasinet Wallpapers pris for ”Best Domestic Design 2016” i januar i år. Bouroullec-brødrene har også fått prisen ”Designer of the Year 2016”.

Ronan og Erwan Bouroullec har vært involvert i hele designprosessen, der designet endrer definisjonen av hvordan en TV skal se ut. Istedet defineres Serif TV av en form som i profil minner om bokstaven I. Rammen er laget i én del, og med sammenhengende farge og form.

Serif TV er utviklet med fokus på behovene i hjemmet. Modellene Serif TV og Serif TV Medium leveres med et firebeint stativ som gjør at TVen kan stå fritt i rommet. Samtlige modeller har en bred bunn som gjør at de kan plasseres direkte på et møbel uten ytterligere støtte. Baksiden av TVen er dekket av et spesielt stoff som skjuler kontakter og innganger.

Serif TV kan bestilles hos utvalgte forhandlere: Elkjøp Ullevål og Elkjøp Stavanger, og på nett på www.elkjop.no. Serif TV er tilgjengelig i tre størrelser: 24”, 32” og 40”, og i tre farger; rød (24” og 32”), mørkblå (32” og 40”) og hvit (alle størrelser).

Prisinformasjon:

Serif TV 40” i hvit eller mørkblå, 14 990 NOK

Serif TV Medium 32” i hvit, rød eller mørkblå, 9990 NOK

Serif TV Mini 24” i hvit eller rød, 6990 NOK

Powered by Labrador CMS