Sony Bravia W6

Pressemelding fra Sony Nordic 23. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer nye BRAVIA Professional-skjermer i W6-serien med HTML5-funksjon for digital skilting

Slanke, stilige og energieffektive skjermer for bedrifter, utdanningsinstitusjoner og digital skilting

Sony kunngjorde i dag lanseringen av den nye W6-serien med BRAVIA Professional-skjermer. Skjermene har Full HD og HTML5-funksjoner.

W6-serien blir tilgjengelig i 40-, 48- og 60-tommer. Skjermene er ideelle for bruk i møterom, til presentasjoner i høy kvalitet og videokonferanser. I tillegg er skjermene tilpasset bruk i utdanningsinstitusjoner, samt detaljhandel og offentlige områder for enkel digital skilting.

LED-skjermen er slank, og har en konkurransedyktig pris, samtidig som den er energieffektiv og har Full HD. Den har også tilkoblingsmuligheter for HDMI, D-Sub 15, USB og Ethernet, samt enkel skjermspeiling med smarttelefoner eller nettbrett. Brukere har muligheten til å koble seg til Internett for å kjøre applikasjoner, vise nettsider via den innebygde nettleseren eller bruke nettleseren til å spille av skybasert innhold eller innhold fra lokale medier.

Den nye BRAVIA-serien kan tilby USB-avspilling, IP-kontroll, RS-232-C-kontroll (med valgfritt tilbehør), hotellmodusfunksjon og nettvennlig digital skilting med HTML5, uten behov for en ekstern spiller. Et U-Touch-overlay er designet slik at det enkelt kan festes på Sony BRAVIA-skjermen og gjøre den om til en 6-punkts interaktiv skjerm.

BRAVIA W6 Professional-skjermer (FWD-40W600P, FWD-48W600P, FWD-60W600P)

W6 BRAVIA-serien kan få tilgang til innhold ved å koble til en PC via D-sub-kontakten eller ved hjelp av en av de fire HDMI®-portene. Dette skjer enten direkte fra et USB-flash-minne i 37 ulike filformater eller via en smart skjermspeilingsfunksjon som gjør at brukere kan opprette en Wi-Fi-tilkobling mellom skjermen og en smarttelefon eller et nettbrett. Avansert Motionflow XR-bildebehandling fra Sony gir nøyaktig gjengivelse av raske action-sekvenser i videoer eller animasjoner.

"W6 er et flott tillegg til serien av Sony BRAVIA Professional-skjermer. Brukerne vil ha rimelige skjermer som er fleksible nok til at de praktisk talt kan spille av alt av digitalt innhold via omtrent alle typer tilkoblinger. HTML5-funksjoner og skarpe bilder gjør at man kan fremvise et rikt innhold i videoer, skilting, demonstrasjoner og kommunikasjon - alt med en enestående kombinasjon av skarphet og kontroll." sier Thomas Issa, Display Product manager i Sony Europe.

Skjermene har miljøvennlige funksjoner som også kan bidra til å senke strømregningen. Frame Dimming justerer bakbelysningen for å spare energi, og skjermens lysstyrke tilpasser seg automatisk lysstyrken i omgivelsene slik at energiforbruket går ned, uten at det går ut over bildekvaliteten.

W6 BRAVIA Professional-skjermen på 40 tommer er tilgjengelig fra april 2014, mens skjermene på 48- og 60-tommer kommer senere denne sommeren.

Powered by Labrador CMS