Microsoft Lumia 640 og Lumia 640 XL

Pressemelding fra Microsoft 2. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Microsoft Lumia 640 og Lumia 640 XL: smarttelefonene som hjelper deg å fikse alt - alltid

De nyeste tilskuddene til Lumia-familien er klare for oppgraderes til Windows 10*

Microsoft Corp, lanserer i dag Lumia 640 og Lumia 640 XL. To smarttelefoner som tar produktivitet og fleksibilitet til nye høyder, for eksempel ved å gjøre det mulig å jobbe – skikkelig – uansett hvor man befinner seg. Telefonene er også klare for å oppgraderes til Windows 10 når softwaren lanseres senere i år.

Med Lumia 640 og 640 XL fortsetter Microsoft å presentere innovative smarttelefon-opplevelser til ulike prispunkter. Begge produktene representerer en sømløs integrasjon med Microsoft sine tjenester, samtidig som de tilbyr valgfrihet på for eksempel skjermstørrelse og kamera. Lumia 640 og 640 XL er helt enkelt perfekte valg for personer som vil ha en smarttelefon som gjør dem produktive uavhengig av hvor man er, men til en svært gunstig pris. Med funksjonene i de nye telefonene er det mulig å:

• Raskt og smidig arbeide med ulike Office-dokumenter, eller surfe, spille og bruke apper med hjelp av 1 GB internminne, samt den kraftfulle Qualcomm ® Snapdragon ™ prosessoren med quad-core CPU på 1.2GHz.

• Nyte bilder og film på en skarp HD-skjerm, uansett om det er Lumia 640s 5 tommers store skjerm, eller på Lumia 640 XLs 5,7 tommers skjerm.

• Arbeide, uten å uroe seg for at batteriet skal ta slutt. Begge telefonene har en imponerende batterikapasitet, med 2500 mAh på Lumia 640 og 3000 mAh på Lumia 640 XL.

• Fange bilder med fantastisk detaljrikdom, selv under dårlige lysforhold. Hovedkameraet på Lumia 640 har 8 MP, mens Lumia 640 XL har hele 13 MP-kamera og ZEISS-optikk. Begge produktene har Lumia Camera-softwaren, LED-blits, samt et frontkamera som er perfekt for Skype-samtaler.

• Dra fordel av Windows Phone 8.1 og den nye Lumia Denim-oppdateringen, som blant annet inneholder LiveFolders, one-swipe Action Center, samt WordFlow, verdens raskeste metode for å skrive mail og SMS (foreløpig kun tilgjengelig på engelsk). I tillegg er både Lumia 640 og Lumia 640 XL klare for å oppgraderes til Windows 10 når softwaren blir tilgjengelig senere i år.

• Få det beste av begge verdener med LTE tilgjengelig på dual-SIM-modellene, for første gang. Utover det, har alle dual-SIM modeller Smart Dual SIM for å sikre at du aldri mister en samtale.

De som velger Lumia 640 og Lumia 640 XL får også muligheten til å prøve nye Windows 10-funksjoner og innovasjoner gjennom Windows Insider Program. Men fremfor at vil de være klare for å oppdateres til den nye softwaren når den lanseres senere i år. Noen nøkkelfunksjoner og forbedringer man vil legge merke til i Windows 10, er nye universalapper som for eksempel Office, Mail, Calendar og Photos som altså vil se likt ut, og fungere på samme måte, uansett enhet. Videre er messaging fra Skype og andre apper integrert i meldingsfunksjonen, og surfeopplevelsen blir uovertruffen med den helt nye Project Spartan-nettleseren.

Lumia 640 kommer med et inkludert ett-års abonnement på Office 365 Personal, som innebærer komplette versjoner av Office-suiten for smarttelefoner, samt for en PC/Mac og nettbrett. Abonnementet inkluderer også 1 TB fri skylagring via OneDrive, samt 60 minutters Skype Worldwide-samtale hver måned.

”Våre nyeste Lumia-produkter bygger videre på det momentum som Microsoft har bygget opp i affordable-segmentet”, sier Jo Harlow, corporate vice president for telefoner i Microsoft. ”Med Lumia 640 og Lumia 640 XL fortsetter vi å gjøre innovasjon tilgjengelig for flere. Telefonene kombinerer konkurransedyktig hardware med Windows innovative software og Microsoft sine tjenester. De er perfekte hjelpemidler for personer som vil være fleksible og produktive, uansett hvor de befinner seg”.

Lumia 640 vil være tilgjengelig i Norge fra den 17. April, og kommer i fargene glossy cyan, oransje og hvit, samt i en matt svart variant. Lumia 640 XL vil være tilgjengelig fra slutten av april, og kommer i matt cyan, oransje og svart, samt i både matt og glossy hvit.

Anbefalt pris for Lumia 640 er NOK 1499 og anbefalt pris for Lumia 640 XL er NOK 2199 NOK. I førsteomgang kommer begge produktene til Skandinavia som single-SIM LTE.

Powered by Labrador CMS