Viewsonic Viewpad G70/E70

Pressemelding fra Viewsonic 27. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Viewsonic Viewpad G70/E70

ViewSonic viser for første gang frem ViewPads på Mobile World Congress På Mobile World Congress som pågår akkurat nå, viser ViewSonic i dag frem neste generasjon av de 7 "og 10" ViewPads. Den nye serien er tilpasset både profesjonelt og privat bruk. Selskapets serie av tabletter, -ViewPad 10e, ViewPad 7e og ViewPad 10Pro, kompletteres nå med de nye modellene G70/E70 og P100/E100, som akkurat som før setter fokus på brukervennlighet og på å passe inn i dagens mobile livsstil, som innebærer alt fra å surfe på nettet og kommunisere med venner til å effektivisere den mobile brukerens arbeidsoppgaver.

Nye ViewPad G70/E70 gir den ultimate tablett-opplevelsen til en konkurransedyktig pris. Operativsystemet er den nyeste versjonen av Android 4, og sammen med det hendige formatet og den lette vekten gir det brukeren alle funksjonene i én mobil enhet. ViewSonics 3D-grensesnitt, ViewScene, gir en enkel og brukervennlig tilgang til alle funksjoner, og for lett tilgang til alle tilgjengelige data finnes det oppkoplingsmuligheter via Bluetooth, WiFi samt 3G*. For tilslutning til andre eksterne enheter finnes både mini HDMI, mikro-USB og også mini-USB tilgjengelig. Enhetene har 1 GB RAM-minne og 4 GB intern lagringsplass, utvidbart til 32 GB visning Micro SD-kortspor. Den førsteklasses multi-berøringsskjermen har en oppløsning på 1024x600 og er perfekt for visning av bilder og filmer tatt med det bakre 2.0 megapiksel-kameraet * og videosamtaler med det fremre 0,3 megapiksel-kameraet. 8-biters fargedybde, lysstyrke på 250 nits og 500:1 kontrastforhold. En komplett Google Mobile Service sertifisering gir ViewPad G70/E70 tilgang til tusenvis av programmer på Android Market, og med GPS/AGPS-funksjoner kan man med G70 bruke mange av lokaliseringstjenstene som tilbys. Lansering Q2 2012 *kun på ViewPad G70